Ei tässä nyt kauhean vanha tarvitse olla, että voi jo hokea sanontaa ”oi niitä aikoja”. Sen verran haippakkaa vauhtia muuttuu maailma. Katso tästä, kuinka monta asiaa muistat näistä 80- ja 90-luvun hittituotteista ja keksinnöistä!

1. Muistat kettukarkit, joista kukaan ei tykännyt, mutta joita mummi aina osti. <3

Lähde

2. Katsot vieläkin joka joulu tämän, vaikka olet nähnyt sen jo ainakin 33 kertaa.

Lähde

3. Olet pelannut tätä kuin hullu…

Lähde

4. … ja räjäyttänyt tuhansia näitä pikkukavereita.

Lähde

5. Tiedät tämän ihanan vempaimen, jota suomalaisittain kutsuit joustikiksi.

Lähde

6. Muistat äänen, joka syntyi, kun kuula vieri puun päällä. Kuula, jota et koskaan saanut 150 pisteen kuoppaan.

Lähde

7. Tiedät, mitä tällä narulla tehtiin.

Lähde

8. Tämä oli lapsuutesi ”pleikka”.

Lähde

9. Elokuvat näyttivät tältä.

Lähde 

10. Tiedät, miten coolia oli roikuttaa tätä kaulassa…

Lähde

11. … ja miten kivaa oli vihellellä tällä.

Lähde

12. Olet kaivellut hampaistasi näitä.

Lähde

13. Tiedät, mikä on rosvosektori.

Lähde

14. Olet ajanut ensimmäisen kerran ”autoa” jo ihan tosi nuorena…

Lähde

15. … ja oikeasti vähän jännittänyt pelatessasi tätä peliä.

Lähde

16. Keksit, mikä pihapeli on tämän kuva-arvoituksen takana.

Vastapesty puhdas selkä…

Lähde

17. Kaulaasi on puristanut tämä…

Lähde

18. … ja tukkasi on jäänyt kiinni tähän.

Lähde

19. Muistat, mistä näitä sai, ja olet punninnut avaamatonta tuotetta kaupan hedelmävaa’alla, jotta varmasti saisit yhden näistä.

Lähde

20. Tiedät, että purukumista ja klemmarista voi rakentaa pommin.

Katso OSA 1 tästä.

Kun nämä viisi pientä pohjoiskorealaista lasta alkaa näpytellä kitaraa, yleisö hämmentyy ja hiljenee. Eikä ihmekään, sillä lapset soittavat kitaraa paremmin kuin moni aikuinen, ja vielä täydellisessä rytmissä keskenään. Kuinkahan paljon tämä on vaatinut harjoittelua?

Jokaisella on varmasti joskus juuttunut sormus sormeen. Vaikka kuinka kiskoo, niin sormus ei liikahda mihinkään. Hyvin usein sen saa irti saippuan avulla, mutta ei välttämättä aina. Joskus sormus on niin jumissa, että ainoaksi vaihtoehdoksi jää sormuksen leikkaaminen irti sormesta.

Nyt heitetään hyvästit leikkureille ja saippuoille, sillä tämän niksin avulla sormus lähtee irti sormesta todella näppärästi. Tarvitaan vain narunpätkä, mikä kiedotaan sormen ympärille. Tarvittaessa voi käyttää myös ohuempaa narua tai vaikka hammaslankaa, minkä saa helpommin pujotettua sormuksen alle.

Nämä on taas näitä videoita, joita katsomalla alkaa leuka valua pitkin rinnuksia. Sen verran ihmeellisiin hommiin jotkut tyypit pystyvät. Mies käärii ensin hieman sanomalehteä ja siitä kaikki alkaa. Pian lohikäärme saa pään, hampaat ja kaulan. Sitten korvat, silmät ja kaikenmaailman heltat. Upea ilmestys.

Tässä on jotain, mitä ihmetellä. Mies alkaa piirtää viivoja paperille eikä mene kauaa, kun niistä muodostuu optinen illuusio kolmiulotteisesta kolosta. Homma sujuu aika vaivattomasti ja helposti, joten tällaisella tempulla voi yllättää kaverin sellaisetkin tyypit, jotka eivät muulloin pääse loistamaan piirustustaidoillaan. Ei muuta kuin kokeilemaan!