Halaamisella on ihmeitä tekevä voima. Se tuo kaksi lämmintä, avointa ja vastaanottavaista sydäntä lähemmäksi toisiaan. Se tarkoittaa, että minä välitän. Se tarkoittaa, että minä ymmärrän.

Jokainen meistä – joka ikinen – tarvitsee rakkautta ja hyväksyntää. Oikeus olla oma itsensä ei saa olla kiinni ulkonäöstä, tavasta puhua, kävellä tai nähdä maailma. Se ei saa olla kiinni siitä, että on erilainen kuin muut.

Videolla nallepukuun pukeutunut ihminen seisoo keskellä toria. Hän avaa kätensä levälleen ja odottaa. Odottaa halausta. Hän saa niitä, useita. Lopuksi hän nostaa maskin pois naamansa edestä. Mies on kehitysvammainen.

Tarinan tarkoitus on muistuttaa, että me sivuutamme erilaiset. Eikä siihen ole yhtäkään järkevää syytä eikä selitystä.

Kissa kohtasi haasteen ollessaan matkalla kotiin omistajansa kanssa. Nimittäin sillan, joka oli kerännyt sadevettä. Kissa yritti miettiä, että miten ihmeessä se voisi säästää tassunsa kastumiselta, samalla kun omistaja patisti sitä liikkumaan eteenpäin.

Kyllä hätä keinot keksii, ja kissa pääsi kuin pääsikin vesiesteen yli – ja kaiken lisäksi tyylillä!

Joku oli jättänyt kameran videokuvaamaan maisemaa päivän ajaksi. Joku toinen päätti kuitenkin osallistua tämän kauniin luontoelokuvan tekemiseen tökkimällä ja nuolemalla kameraa ja sen linssiä. Onneksi se joku oli niin söpö ja herttainen, että se teki tästä videopätkästä vaan entistä paremman.

Halloweenia juhlitaan viimeinen päivä lokakuuta. Varsinkin Yhdysvalloissa lapset odottavat juhlaa kovasti, sillä halloweeniin kuuluu tunnettu karkki vai kepponen -perinne. Lapset kiertävät pelottavissa naamiaisasuissa talosta taloon keräämässä karkkia sanoen ”karkki vai kepponen”. Jos talon asukas antaa karkkia, lapset poistuvat ja jatkavat seuraavaan taloon. Jos asukkaalla ei ole antaa karkkia, niin he tekevät asukkaalle kepposen.

Lapset keräävätkin usein ison kasan herkkuja, mikä on heille kultaakin kalliimpi aarre. Voi siis vain kuvitella, kuinka pikkuiset reagoivat kuullessaan, että vanhemmat ovat syöneet kaikki karkit makeannälkäänsä.

Lillie McCloud on 54-vuotias kolmen lapsen äiti, sekä seitsemän lapsenlapsen isoäiti. Hän osallistui Yhdysvaltojen The X Factor -ohjelmaan, tavoitteenaan voittaa koko kisa. Tavoite ei ole kovin kaukaa haettu, sillä hänen uskomattoman hyvä äänensä saa monelle aikaan kylmät väreet. Ihmetystä saa aikaan myös Lillien ikä, sillä laulajakaunotar näyttää ikäistään paljon nuoremmalta.

Hän on aina tiennyt haluavansa laulajaksi, mutta vasta nyt nainen kokee olevansa siihen täysin valmis. Hän laulaa videolla CeCe Winansin kappaleen ”Alabaster Box”.