Uskoisitko, että nämä mummot osaavat tanssia luultavasti paremmin kuin sinä? 63-80-vuotiaista naisista koostuva ryhmä kutsuu itseään nimellä ”Cocooners” ja tanssiryhmä on yhteenlaskettuna 293-vuotias!

Ikä on vain numero ja nämä upeat naiset ovat siitä elävä todiste.

Syntymämerkit ovat aina ihania ja persoonallisia, mutta tämä turkkilainen vauva on todellinen geneettinen lottovoittaja. Çinar Engin syntyi todella kaunis sydämenmuotoinen syntymämerkki otsassaan. Murat, Çinarin isä, oli ensimmänen, joka syntymän jälkeen huomasi syntymämerkin.

”Olin todella yllättynyt. Kun pääsin lähelle hänen päätään huomasin, että kyseessä oli uskomaton sydän. Kyynelten pidätteleminen oli vaikeaa.” Murat kertoo Daily Mailille. Hän myös kertoo, että sairaanhoitajat haluisivat ottaa selfieitä ”rakkauden vauvaksi” ristimänsä vauvan kanssa.

Çinar on nyt 14 kuukautta vanha, mutta kerää edelleen paljon hymyjä kaupungilla!

Lapsilla ja koirilla on usein hauskaa keskenään, jonka jokainen koiran kanssa varttunut aikuinenkin tietää. Tämä kaksikko on leikkien lisäksi kehittänyt ainutlaatuisen poseerauksen, joka on saanut ihmiset nauramaan ja ihastumaan samanaikaisesti.

Videota katsoessa on vaikea olla nauramatta, kun äiti pyytää molempia hymyilemään.

Teknologia mahdollistaa meille tänä päivänä mitä uskomattomimpia asioita. Youtubestara Casey Neistat tarvitsi lennokkivideolleen talvisen kuvauspaikan ja päätti matkustaa Suomen Lappiin, Leville. Videolla näemme, kuinka Neistat lumilautailee lennokin jatkeena ympäri Sirkan kylää ja ihmiset ovat vähintäänkin hämmästyneitä. Lopulta drone eli lennokki nostaa Neistatin ilmaan laskettelurinteen ylle. Tällaisia videoita ei näe kovin usein!

Harvat asiat raivostuttavat ja ihmetyttävät yhtä paljon kuin ihmisten inhottavat ennakkoluulot. Kaikkein kamalinta on, kun näkee tai kuulee aikuisen käyttäytyvän huonosti viatonta lasta kohtaan.

Juuri siksi tällaiset tarinat joissa nousemme puolustamaan toisiamme, vaikka työpaikka olisi vaakalaudalla, ovat niin tärkeitä.

Tarina kertoo viisivuotiaasta Milosta joka oli syömässä perheensä kanssa heidän lempiravintolassaan Houstonissa, Texasissa. Perhe oli juuri istuutunut toisen perheen viereiseen pöytään. Hetken kuluttua viereinen seurue kutsui tarjoilija Michael Garciaa. He valittivat viereisen pöydän asiakkaista ja etenkin Milo kävi heidän hermoilleen ja tahtoivat vaihtaa pöytää koska Milo oli liian kovaääninen ja päästeli outoja ääniä. Garcia siirsi perheen toiseen pöytään ja toivoi koko jupakan jäävän siihen, mutta perheenisä oli edelleen tyytymätön.

”Eivätkö erityislapset voi olla jossakin muualla olemassa erityisiä”, hän sanoi kovaan ääneen.

Miehen lapset istuivat vieressä ja kuulivat miten heidän isänsä puhui Milosta. Silloin Michael Garcian tunteet ottivat vallan. Pöydän vaihtaminen on yksi asia, mutta että mies puhui noin Milosta ei käynyt päinsä.

Vaikka hän otti riskin, että menettäisi työnsä, hän kieltäytyi palvelemasta perhettä ja pyysi heitä poistumaan.

”Kaikki kiitos Michaelin kaltaisille ihmisille jotka rakastavat Miloa sellaisena kuin hän on – poikana jolla on Downin syndrooma – vaan myös puolustavat häntä kaikissa tilanteissa” Milon äiti Kim kertoo.

Upeaa toimintaa, tästä voimme kaikki ottaa mallia!

 

Lähde: Newsner