Kuka sanoo, että vanhat mummelit eivät voisi ajaa Lamborghinilla kauppareissulle? Tällä videolla näemme huvittavan tilanteen, jossa kaksi iloista mummelia lähtee ajelemaan urheiluautolla pitkin kaupunkia.

Lopussa vanha mies astelee mummojen luokse ja kysyy: ”onko tämä auto todella teidän?!”

Ikä on onneksi vain numero!

 

Isät keksivät joskus mitä mielikuvituksellisimpia leikkejä lastensa kanssa. Australialainen näyttelijä Chris Hemsworth tunnetaan pääroolistaan Thor -elokuvissa. Hänen vaimonsa Elsa Pataky jakoi hiljattain Instagramissa kuvan, jossa mies leikkii lastensa kanssa supersankareita. Hemsworth on lahjakas näyttelijä ja järkyttävän hyvännäköinen mies, mutta sen lisäksi aivan täydellinen isä lapsilleen. Katso hellyyttävä kuva alta!

 

 

Kyllä.

via GIPHY

Kun 9-vuotias Emi Sunshine astuu Knoxvillen torille USA:ssa ja esittää Johnny Cashin klassikon ”Folsom Prison Blues”, emme voi muuta kuin ilahtua tällaisesta lahjakkuudesta. Nuoresta iästään huolimatta hän jammailee ja esiintyy kuin ammattilainen. Videota katsoessa tulee varmasti hyvälle tuulelle!

Häissä kylmät väreet virtaavat pitkin ihoa, kun kaksi toisiinsa syvästi rakastunutta ihmistä sitoutuvat pysyvästi tai ainakin niin on oletuksena. Tämä vihkiseremonia sai upean käänteen, kun kesken kaiken lapset nousivat seisomaan ja esittivät erittäin kauniin kappaleen.

Tilanne oli varmasti ikimuistoinen kaikille vieraille, sekä myös itse hääparille. Kalliit häälahjat eivät ole mitään verrattuna tällaiseen esitykseen, jonka jokainen muistaa varmasti ikuisesti!

Kurt Cobain oli Nirvanan solisti, jonka kuuluisimmat kappaleet soivat vieläkin radioiden soittolistoilla. Nämä ihmiset päättivät kokoontua rock-laulajan muiston kunniaksi suurelle areenalle, jossa he esittivät Smells Like Teen Spirit -kappaleen samanaikaisesti.

Esitystä katsoessa iholle nousee kylmät väreet, kun kaikki instrumentit ja laulu soivat toistensa kanssa täydellisessä harmoniassa.