Musiikki on “kieli”, joka yhdistää kaikkia ihmisiä ympäri maailmaa.

Kitaristeihin kodistuu tietynlaisia ennakkoluuloja – “heillä on pitkät hiukset, rokkimainen asenne ja cooli tyyli.” Näin ei ole kuitenkaan kaikissa tapauksissa, sillä kuka vaan voi olla hyvä soittaja ulkonäköön katsomatta.

Tämä mummo päätti murtaa ennakkoluulot, kun hän nappasi soitinkaupassa kitaran käteensä. Kun mummo aloitti soittamisen, ihmisiä alkoi kerääntyä hänen ympärilleen – osa asiakkaista nappasi kännykän esiin ja alkoi kuvaamaan esitystä videolle.

Tässä on upea lopputulos!

Yhdysvaltain Massachusettsissa, Watertownin supermarketissa nauhoitettu video on lyönyt ihmiset ällikällä.

Video kertoo eräästä työntekijästä, joka “testasi” mikkiä kesken työpäivän. Miehen nimi on Guilherme Assuncao ja hän oli tekemässä soundcheckia seuraavan päivän konserttia varten. Paikalla olleet asiakkaat eivät olleet uskoa kuulemaansa, kun mies avasi suunsa.

23-vuotias Guilherme muutti Brasiliasta Yhdysvaltoihin noin kaksi vuotta sitten.

SVideo ladattiin tuota pikaa supermarketin Facebook-sivulle ja ei mennyt kuin pari päivää, kunnes Guilherme sai yhteydenottoja tuottajilta.

“Olen ymmälläni, en olisi koskaan uskonut, että minulle voisi käydä näin, kun laulan supermarketissa työni ohella”, Mies kertoo.

Katso video alapuolelta ja jaa se myös ystävillesi!

 

Gilly’s incredible performance during shopping today! Our employee’s talent brought tears to our eyes!
www.russos.com

Julkaissut Russo’s 16. joulukuuta 2017

Sveitsistä peräisin oleva bändi on siitä erikoinen, että siinä soittaa pelkkiä rumpaleita. Bändi perustettiin vuonna 1991, jonka jälkeen siihen on kuulunut 25 rumpalia ja lipunkantajaa.

Heidän esityksensä vaatii todella tarkkaa ajoitusta, bändi harjoitteleekin yhdessä useita kertoja viikossa.

Oheisella videolla näet Top Secret Drum Corpsin esityksen, joka pidettiin noin kaksi vuotta sitten. Nopeat rytmin vaihtelut, koreografia ja komeat univormut tekevät koko esityksestä todella lumoavan.

Voit katsoa esityksen alapuolelta!

Joulukuusi kruunaa jouluisen tunnelman ja sisustuksen, jonka tekemiseen on kulunut jopa päiviä. Mielestäni yksi joulun kohokohdista on ehdottomasti hetki, jolloin kuusi koristellaan.

Jon Wawra halusi juhlistaa joulua erityisen surullisesta syystä. Jonin isä ja hänen lastensa isoisä, Bob, menehtyi tänä vuonna.

Niinpä Jon halusi koristella kuusen isänsä kunniaksi – lopputulos oli mieletön.

Joulukuusi on koristeltu kauniisti, mutta valot tekevät siitä täysin poikkeuksellisen upean. Joulukuusessa on yhteensä 7000 valoa, jotka välkkyvät musiikin tahdissa.

Tämän he tekivät koristelemalla kuusen tänä vuonna hyvin erikoisella tavalla.

Voit katsoa oheiselta videolta, mitä tapahtuu kun Jon pistää soimaan kappaleen “All I Want For Christmas Is You”.

Häihin kulminoituu paljon rakkautta, suuria tunteita ja tietenkin myös yllätyksiä.

Gary ja Tracy Richardson olivat menossa naimisiin, kun he keksivät hauskan tavan yllättää juhliin kutsutut vieraat. Itse seremonia oli perinteinen, mutta se päättyi todella hauskalla tavalla.

Ainoastaan alttarilla ollut pappi oli tietoinen vastanaidun pariskunnan yllätyksestä.

Voit katsoa oheiselta videolta, millaisen yllätyksen uunituore aviopari oli keksinyt!