Tällä musiikkivideolla mummot bailaavat Taylor Swiftin Shake It Off -hittibiisin tahtiin. Ikä on vain numero ja sen todistavat nämä eläkeikään ehtineet rouvat, jotka tanssivat kuin viimeistä päivää.

Kukkaseppeleet ovat kauniita, mutta 27-vuotias Chelsea Shiels on vienyt hiuksia ympäröivien kruunujen tekemisen aivan uudelle tasolle. Hän kertoo Cosmopolitanissa, että on aina rakastanut rantoja ja halunnut olla Ariel, josta saikin inspiraation näiden upeiden merenneitokruunujen valmistamiseen.

Hän piti töitään salassa monta vuotta, sillä luuli ettei kukaan pitäisi ajatuksesta laittaa simpukoita tukkaansa. Kun hän vihdoin julkaisi nettikauppansa, tilauksia on tulvinut ympäri maailmaa. Yhteen kruunuun menee useita kymmeniä simpukankuoria ja tekeminen kestää monta päivää.

 

 

Lähde: Cosmopolitan.com

Silmää on loppujen lopuksi helppo huijata ja sen todistaa tämä video, jolla mies pyörittelee erilaisia renkaita. Kolmeminuuttinen matka optisten illuusioiden maailmaan rentouttaa keinolla, jota ei helposti muuten saa aikaiseksi. Tässä on oikea taiteilija työssään!

Kaupassa kypsän avokadon valitseminen saattaa tuottaa vaikeuksia, sillä ylikypsäkään ei ole hyvä.

Tämän niksin avulla voit kuitenkin kypsentää raa’an avokadon hetkessä, käyttämällä apuna uunia ja alumiinifoliota. Avokadon ollessa uunissa, se kypsyy ja on tämän jälkeenvalmis nautittavaksi.

Pokemon Go on vallannut maailman muutamissa viikoissa ja sosiaalinen media on täynnä peliaiheisia uutisia.

Peli lanseerattiin hetki sitten myös Aasiassa, joka aiheutta todellisen kaaoksen. Ihmiset ovat nyt myös alkaneet uskoa, että heidän kotieläimensä näkevät Pokemoneja.

Alla olevia kuvia katsoessa, väite ei kuitenkaan kuulostakaan niin hullulta.

 

1.

12
Lähde

2.

11
Lähde

3.

10
Lähde

4.

9
Lähde

5.

8
Lähde

6.

7
Lähde

7.

6
Lähde

8.

5
Lähde

9.

4
Lähde

10.

3
Lähde

11.

2
Lähde

12.

1
Lähde

Lähde: Boredpanda