Britannian Talent-kisoissa nähtiin vuosi sitten oikea turbotiimi. Tämä vanhuksista koostuva ryhmä seisoi lavalle vanhusten elkein – kukaan ei oikein tiennyt paikkaansa, askeleet haparoivat ja muisti näytti jääneen nuoruuteen. Tai niin he halusivat yleisön ja tuomareiden luulevan.

Vanhukset vetivät oikein kunnolla nenästä koko valtavaa katsojalaumaa. He antoivat stereotypioiden johdattaa yleisön harhakäsitykseen, että lavalla taapertaa höperöitä mummoja ja vaareja. Jopa esityksen alku, ensimmäinen kappale, alkaa kerätä säälipisteistä, että voi voi, siellä ne raasut yrittää.

Mutta yllättävä käänne kesken esityksen – balladin vaihtuminen rokkiin – vetää maton kaikkien jalkojen alta. Siinä voi yleisö katsoa noloissaan varpaisiinsa ja miettiä, että miten niin vanhuksista ei ole mihinkään. Mahtava show!

Energinen bokserin pentu sai kaverikseen vähän erikoisemman rantalelun, nimittäin limelohkon. Koiran reaktio on aika hulvaton, kun se nappaa tuon kirpeän hedelmän suuhunsa ja tajuaa, miltä se maistuu. Sen sijaan, että bokseri lopettaisi leikin, se tekee saman tempun uudestaan. Ja uudestaan. Pienestä se voi ilo irrota.

Joensuulainen mies oli todistamassa hurjaa myrskyä, jossa suuri määrä puita kaatui muutamien sekuntien aikana. Onneksi puut eivät kaatuneet taloa kohti, sillä vahingot olisivat olleet melko mittavia.

Suomessa on jo viikon ajan liikkunut todella voimakkaita ukkoskuuroja, joiden aikana tuuli saattaa kohota myrskylukemiin. No ei saa kuitenkaan valittaa, sillä tällaisia helteitä harvemmin kokee Suomessa.

Tuotteen ulkonäkö on kaiken A ja O. Pakkauksen tarkoituksena on mainostaa ja suojata tuotetta, sekä tietysti olla mahdollisimman houkuttelevan näköinen.

Näiden tuotteiden pakkaukset ovat nerokkaita, jotka varmasti kiinnittävät ostajan huomion.

1. Leivos

2. Kuulokkeet

3. Hunajapurkki

4. Smirnoff pullo

5. Spagettia

6. Voipakkaus jonka kansi toimii veitsenä

7. Puiset aterimet

8. Tulitikkuja

9. Purukumipaketteja

10. Mehupullo

11. Lääkkeiden läpipainopakkaus

12. Teepusseja

13. Kondomeja

14. Pakkauksessa oleva mittari näyttää lihan tuoreuden

15. Tupakka-aski

16. Käsivoide

17. CD-kotelo

18. Pyykinpesuaine

19. Pyykinpesuaine

20. Lääkepakkaus

21. Kondomeja

22. Lankarullia

23. Kookosvettä

24. Patonki

25. Energiajuoma

26. Pesusieni

27. Kenkälaatikko

28. Pillimehuja

29. Maitotölkki

30. Eväspussi

31. Jogurttipurkki jonka kansi toimii lusikkana

32. Teepusseja

33. Lääkepakkaus

34. T-paitoja

35. Kaurahiutalepaketti

36. Paperikassi

37. Nenäliinapaketti

38. Teepusseja

39. Tulitikkuja

40. Paperikassi

41. Pensseleitä

42. Leipäpussi

43. Nenäliinapaketti

44. Pyyhkeitä

45. Marmeladia

46. Hiuspinnejä

47. CD-kotelo

48. Vedenkestävä kello

49. Leipäpussi

50. Parmesaanikynä

51. Teepussi

52. Pullo

53. Viinipullo

54. Juoma

55. Lääkepakkaus

56. Pizzaboxi

57. Proteiinisämpylät urheilijoille

58. Ketsuppipullo

Lähde: Viral Nova / Imgur / Bored panda

Tämä saattaa olla yksi niistä syistä siihen, minkä takia kissa on ihan hyvä pitää omassa suljetussa kuljetusboksissaan automatkoilla. Varsinkin sateella. Ei voi nimittäin koskaan tietää, millä tuo nerokas eläin innostuu leikkimään. Tässä tapauksessa se on pyyhkijä, joka suhahtaa kissan ohi houkuttelevasti.