Voi, että jos eläimet osaisivat puhua ihmisten kielillä. Onneksi voi kuitenkin aina haaveilla – tai spiikata luontovideoiden päälle. Tällä videolla muun muassa murmeli etsii kaveriaan, ja saukko hermostuu kuvaajaan, joka häiritsee sen kylpyhetkeä. Nämä spiikit eivät luultavasti ole kauhean kaukaa haettuja. Hauskoja!

Tässä ei jää epäselväksi, mitä mieltä koira on asiasta. Nuori labradorinnoutaja on selkeästi oppinut eron sanoille “kylpy” ja “lenkille”. Ja se ilmaisee mielipiteensä omistajan aikeille varsin selvästi. Koiran kehonkielestä voidaan olettaa, että kylvylle iso ei, ja lenkille mahtava kyllä.

Angelina Jordan Astar on vasta kahdeksanvuotias, mutta hänen äänensä kuulostaa aivan toiselta kuin mitä tuon ikäiseltä voisi ikinä odottaa. Tytön kurkusta kumpuaa savuinen, tumma ja matala kaunis laulu, joka sai kevään 2014 Norjan Talent-kisan koko yleisön mykistymään. Laulu on Cherin hittibiisi Bang Bang vuodelta 1966, ja Angelina pääsi – tietysti – esityksellään jatkoon.

“Halaa minua, äläkä koskaan päästä irti”. Voisi kuvitella, että juurikin nämä sanat tulisivat kissan suusta, jos se osaisi puhua. Tosin, tähän ei paljoa sanoja tarvita, sillä kissan ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Kissa on kiivennyt miehen syliin, laittanut tassunsa miehen hartioille ja päänsä lepäämään kaulaa vasten. Se halaa omistajaansa, ja kehrää kovasti miehen silittäessä sen selkää.

Se vain on siinä ja halaa, ihan hiljaa ja aivan liikkumatta. Tämän onnellisempaan kissaa tuskin on olemassakaan.

Voiko kukaan kuvitella parempaa, kun raskaan työpäivän jälkeen tulee kotiin ja vastassa on iloisesti hymyilevä lapsi tai vauva. Tässä näet videokoosteen, jossa vauvat odottavat isän kotiinpaluuta todella innoissaan.