Australialainen musikaaliryhmä oli palaamassa kotikaupunkiinsa kauden Leijonakuningas-musikaalin avaustapahtumasta.

Lentokonetta valmisteltiin lähtöön, kun musiikillisesti lahjakkaat matkustajat avasivat suunsa ja piristivät kanssamatkustajia ja henkilökuntaa. He alkoivat laulamaan Leijonakuninkaasta tuttua Circle of life -biisiä.

Saint Helsingin perjantai-illat ovat pitkiä ja kosteita, sekä niistä vastaa Pitkäperjantai–klubi, joka tarjoilee asiakkaille live-räppiä normaalin sisäänpääsymaksun hinnalla. Perjantaina 4. huhtikuuta Saint Helsingissä esiintyy Teflon Brothers, johon sinulla on mahdollisuus voittaa VIP-paketti!

Vivas arpoo kaikkien osallistujien kesken ilmaisen sisäänpääsyn tapahtumaan sinulle ja viidelle kaverillesi, VIP-pöydän, sekä pullon kuohuvaa!

Osallistu tapahtumaan Facebookissa, sekä täytä alla oleva lomake. Arvonta päätty perjantaina 4.4. klo 17.

[contact-form-7 id=”22450″ title=”zookilpailu”]

Valokuvaaja oli mennyt tutkimaan hylättyä ja tyhjillään olevaa tehdasta. Siellä oli pilkkopimeää, eikä hän nähnyt, mitä edessä olisi vastassa. Mies päätti ottaa kuvan tunnelista salaman kanssa, josta paljastui jotain odottamatonta ja pelottavaa.

Tämä oli ensimmäinen kuva, minkä mies tallensi kameralleen. Takana näkyy selvästi tumma ihmishahmo. Näky oli karmiva ja pelottava. Miksi ihmeessä joku olisi hylätyssä tehtaassa, jossa oli pilkkopimeää?

Mies oli peloissaan, mutta sydämen sykkeen tasaantuessa hän päätti kuitenkin jatkaa matkaa. Käveltyään hetken pimeää tunnelia pitkin hän otti toisen kuvan. Hahmo seisoi samassa paikassa vieläkin.

Hänen pelkotilansa paheni entisestään, mutta samalla myös mielenkiinto heräsi. Kuka kameralle tallentunut hahmo oli, ja oliko se edes ihminen? Kysymykset vilisivät miehen mielessä, ja hän halusi saada niihin vastaukset jatkamalla matkaa eteenpäin.

Kun mies saapui tunnelin päähän, hän otti vielä yhden kuvan selvittääkseen, mikä hahmo todellisuudessa oli. Katsoessaan kuvaa, hän pystyi vain huokaisemaan helpotuksesta. Salaperäinen hahmo paljastui seinämaalaukseksi. Vihdoin hän pystyi hengittämään ja ajattelemaan järkevästi. Se ihminen, joka on tämän pilan takana, tietää todella miten ihmiset saa laskemaan alleen.

Lähde: Reddit

 

Kuinka kaikki on luotu? Monilla on  ainakin erinäisiä mielipiteitä siitä, kuinka ihmiset ovat maan päälle ilmestyneet. Tämä hauska kuvasarja kuitenkin viittaisi siihen, että jumala loi kaiken copy/pastea käyttämällä.

Tiedämme, se on vaikea myöntää. Mutta se on totta. Ja tässä on todiste:


Lähde: 9gag.com

Lapsen maailma on niin älyttömän yksinkertainen – vai onko sittenkään? Nuo pienet aivot pohtivat paljon ja ymmärtävät enemmän kuin moni aikuinen edes tajuaa. Tähän on listattu 22 asiaa lasten (ja vanhempien) elämästä.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.