Aurinko paistaa Naantalin Muumimaailmassa, mutta sen asukkaita kiukuttaa. Rannat ovat täynnä erilaista luonnolle haitallista muovi- ja lasiroskaa huolimattomien ihmisten jäljiltä. Katso videolta, miten lähialueen päiväkotilapset tulivat auttamaan siivoamisessa!

Poliisit nauttivat Saksassa kesästä ja heidän rento asenteensa on hauskaa katsottavaa. Baijerin osavaltiossa pysäytetty moottoripyöräilijä sai kokea rennon yllätyksen, kun poliisi astui ulos autosta.

Miehellä oli kädessään jäätelö, jota hän nautiskeli rauhallisin mielin. Poliisit pyysivät moottoripyöräilijää sulkemaan kameransa, jonka aikana he siirtyivät keskustelemaan poliisien autosta.

Äidit ovat huolissaan erityisesti villeistä pojistaan läpi elämän. ”Muistathan ottaa tarpeeksi evästä mukaan, muista juoda tarpeeksi vettä, ole varovainen, aja varovasti, älä valvo liian myöhään” – nämä lauseet muistuttavat meitä jatkuvasti äidin ja miksei isänkin rakkaudesta.

Jonathan Quiñonez pakkasi kaikki tavaransa ja lähti matkustamaan ympäri maailmaa. Hän ei kuitenkaan missään vaiheessa unohtanut äitiään, jolle hän lähettelee ihania ”äiti olen kunnossa” -kuvia eri maailmankolkista.

36

35

34

33

12322

321

123

10

90

8

7

6

5

4

3

2

1

Kuvat: instagram / momimfine

Mies kävelee hitaasti pöydän ääreen ja tekee jotain, mihin moni ei pysty. Hän heittää tavallisen muovipullon voltin kautta pöydälle ja yleisö sekoaa täysin. Välillä yksinkertaisetkin temput saavat ihmiset hurraamaan ja riemuitsemaan. Tällä opiskelijalla on edessään valoisa tulevaisuus pullonheittelijänä.

Saukonpoikanen oli tippunut kanaaliin Singaporessa, eikä se päässyt pois sieltä omin avuin. Paikalla olleet ihmiset auttoivat saukkoa ja veivät sen eläinten turvakotiin.

Yhden viikon jälkeen saukonpoikanen pääsi takaisin perheensä luokse ja videolla pääset seuraamaan ihastuttavaa tilannetta videolta.

Evästevalinnat