Nyt, kun Halloween ja pikkujoulut alkavat lähestyä, on aika alkaa miettiä juhlien teemoja ja pukukoodia. Toisille riittää ihan tavanomainen Lumikin tai Supermiehen asu, toisille ei. Tässä näet 18 erikoista asuvalintaa tai -vaihtoehtoa.

themetapicture.com

retailhellunderground.com

funny-potato.com

crazyfunnypictures.blogspot.com

weknowmemes.com

halloweenblog.webs.com

quotes-pictures.feedio.net

ahelloween.blogspot.com

doblelol.com

themetapicture.com

lolriot.com

ahelloween.blogspot.com

everydayfunnyfunny.com

thechive.com

uselesshumor.com

oddee.com

consumerist.com

oddee.com

Adam LeWinter ja Jeff Orlowski olivat läntisellä puolella Grönlantia kuvaamassa jäätikössä tapahtuvia muutoksia. Toukokuussa 2008 se tapahtui – suurin koskaan videolle kuvattu jäätikön sulaminen ja hajoaminen.

Kokonaisuudessaan prosessi kesti 75 minuuttia. Jäätikkö vetäytyi noin 1,6 kilometrin verran. Alue oli leveydeltään lähes viisi kilometriä ja jäätikön korkeus oli noin 900 metriä.

Miesten kuvaama ja ohjaama dokumentti Chasing Ice (2012) on voittanut jo yli 30 palkintoa ympäri maailmaa.

Norsunpoikanen nukkuu kieli pitkällä äitinsä sapuskan päällä eikä meinaa herätä, vaikka äiti kaivelee itselleen välipalaa. Lopulta kuitenkin äiti saa suuhunsa niin ison tupon ruokaa, että poikanen kellahtaa hereille.

Robottien suunnittelijana ja valmistajana tunnettu Boston Dynamics julkaisi eilen esittelyvideon uusimmasta nelijalkaisesta robotistaan, joka liikkuu kaikenlaisissa maastoissa ja jopa yli 25 kilometrin tuntivauhdilla.

Videolla kuulee ensin robotin moottorin huutavan, ja pian WildCat lähteekin jo kipittämään pitkin tasaista asfalttia. Se jopa laukkaa villisti eteenpäin kuin valtava kovakuoriainen.

Seksikkyys on katsojan silmissä. Monen naama vääntyy tiettyyn poseerausilmeeseen, kun joku kaivaa kameran esiin. Joillakin vääntyy koko vartalo. Jotkut alkavat vähentää kangasta päältään. Tästä kuvasarjasta löytyy ihania poseerauksia sekä muutama upea herutteluyritys.

bongoclantz.com

nevermovingout.com

lolshelf.com

smosh.com

knowyourmeme.com

Twitter: @Sf7tee

ebaumsworld.com

epiclol.com

sexyfail.tumblr.com

cheezburger.com

twistnplay.wordpress.com

sexyfail.tumblr.com

bitsandpieces.us

heavy.com

loljam.com

sodahead.com

ididafunny.com

teamjimmyjoe.com

teamjimmyjoe.com

epicfail.com

theyfailed.com

knowyourmeme.com