Ihmiset pelkäävät erilaisia asioita, mutta todella moni meistä voi samaistua siihen, että käärmeet ovat pelottavia. Käärmeisiin liittyy monia uskomuksia ja niistä on kerrottu tarinoita jo vuosituhansien ajan. Matelijoiden pelkääminen on sinänsä luonnollista, sillä evoluution vuoksi myrkyllisten tai vaarallisten eläinten viereen meneminen voi koitua kohtaloksi.

Käärmeet eivät enää tänä päivänä uhkaa meitä kerrostaloissa tai niin suurin osa meistä varmasti kuvittelee. Tällaiset tilanteet ovat äärimmäisen epätodennäköisiä, mutta niitä sattuu silloin tällöin erityisesti etelässä.

Pohjois-Carolinasta kotoisin oleva Mike Greene sai eräänä iltapäivänä yllättävän käänteen, kun hänen 88-vuotias naapurinsa alkoi huutaa paniikissa. Mies tiesi jonkin olevan vialla, joten hän lähti selvittämään mistä oli kyse.

Totuus oli huomattavasti hurjempi, mitä mies osasi aluksi odottaa. Mies halusi kuitenkin auttaa vanhusta, joten hän ryhtyi poistamaan käärmettä pytystä.

Voit katsoa alla olevasta videosta, kun Mike vetää WC-pöntöstä 185 senttimetriä pitkän käärmeen.

Synnytys ja perheenlisäys on yksi suurimmista asioista, johon myös suurin osa elävistä olennoista tähtää elämänsä aikana. Toki kaikki eivät välttämättä halua jälkikasvua erilaisista syistä, mikä on myös täysin hyväksyttävää.

Ihmiset voivat parhaimmillaan synnyttää useita lapsia samaan aikaan. Heidän synnytyksensä ei ole kuitenkaan verrattavissa monien muiden eläinten synnytykseen, ainakaan lukumäärällisesti. Staffordshirenbullterrieri, Diva, oli aloittamassa synnytyksen omistajansa avustamana. Koiralla oli valtava maha, mutta kukaan ei luultavasti osannut odottaa tällaista yllätystä.

Diva synnytti nimittäin 13 tervettä pentua ja omistaja oli lieväsi sanottuna ymmällään. Joka tapauksessa Divan omistaja kertoo olevansa onnellinen siitä, että kaikki pennut olivat terveitä ja selvisivät elossa riskialttiista synnytyksestä.

Me kaikki olemme nähneet piirrettyjä, joissa viekas kissa vaanii viatonta lintua. Piirretyt ovat sinänsä oikeassa, sillä kissat ovat saalistajia ja niillä on saalistusvietti, joka saa ne käyttäytymään aggressiivisesti ”ruokaa” kohtaan. Tämä ei tarkoita sitä, että kissat olisivat millään tapaa ilkeitä.

Toki kesytetyt kissat toimivat hieman eri tavalla, mutta kyllä ne silti esimerkiksi hiiriä nappaavat vaistojensa varassa suuhun.

Tällä videolla näemme kissan, joka vaanii pihalla oleskelevaa pöllöä. Minä luulin aluksi, että kissa yrittää hyökätä linnun kimppuun, mutta todellisuus oli kaukana siitä. Tämä kissa ja lintu ovat nimittäin parhaita ystävyksiä ja lintu palaa aina tervehtimään ystäväänsä.

Pöllön nimi on Gerba ja kissan nimi on Fum – voit katsoa videon alapuolelta:

Lajien välinen erilaisuus ei tarkoita sitä, etteikö kommunikointi olisi oikeissa olosuhteissa mahdollista. Sen tietää myös tyttö, joka oli ”opetellut” puhumaan vuohien kieltä.

Vanhemmat olivat nauraneet kaksikon keskustelulle jo tovin, kunnes toinen heistä päätti kaivaa puhelimen esiin. Vanhemman tarkoituksena oli ikuistaa tämä suloinen hetki videolle, jotta sitä voitaisiin muistella myöhemmin.

Onneksi tytöstä kuvattu video ladattiin myös Youtubeen ja nyt saat itse katsoa tilanteen alapuolelta!

Jokainen meistä tietää sen tunteen, kun herätyskello soi ja torkkua tekisi painaa useita kertoja peräkkäin. Sen tunteen tietää myös tämä koira, joka haluaa makoilla sängyssä yhdessä omistajansa kanssa.

Tällä videolla näemme tilanteen, jossa omistaja yrittää herätellä sängyssä nukkuvaa koiraa. Eläin näyttää olevan niin kotoisissa tunnelmissa ettei se millään haluaisi nousta ylös sängystä.

Loppujen lopuksi eläin vaihtaa asentoa ja jatkaa kauneusuniaan.