Tatuointien tekijä Andrey Lukovnikov osaa leikkiä upeilla väreillä töissään, mutta vielä mielenkiintoisempia kuvista tekee niiden kaksoismerkitykset. Huomaatko, miten näiden tatuointien ääriviivat muodostavat toisen kuvan ensimmäisen ympärille? Yksinkertaisella idealla on saatu erittäin kauniita lopputuloksia. Tällaisia tatuointeja ottaisi mielellään iholleen!

 

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

Kauniilla säällä Helsingissä Rajasaaren koirapuistossa on useita kymmeniä koiria, joille saaren monipuolinen ympäristö tarjoaa monenlaista tekemistä. Katso hyväntuulinen video!

Etelä-Korealainen 22-vuotias taiteilija Dain Yoon luo uskomattomimmat meikki-illuusiot, jotka olet todennäköisesti koskaan nähnyt. Näissä kuvissa ei ole käytetty Photoshopia – ainoastaan värimeikkejä ja kädentaitoa.

 

Mitä asiaa elämästäsi sinä et haluaisi koskaan unohtaa? Tällä koskettavalla videolla eri-ikäiset Alzheimerin tautia sairastavat ihmiset kertovat muistojaan, joita toivovat, etteivät unohtaisi. Vastaukset tulevat sen kummempia miettimättä, sillä kukapa haluaisi unohtaa lapsensa tai aviopuolisonsa.

Apollo Peak on julkaissut kissojen “viinin”, jotta sinun ei tarvitsisi enää koskaan juoda yksin.

Ei syytä huoleen – tuotteessa ei nimestä huolimatta ole alkoholia. Varsinaisen viinin tarjoaminen kissalle olisi varsin vastuutonta. Pinot Meow sisältää ainoastaan luomukissanminttua ja vettä, joka on värjätty punajuurella muistuttamaan viiniä.

 

 

Tuote on kissoille ehdottoman turvallinen, vaikka saattaakin aiheuttaa hyvän pöhinän kodin pikku pedolle.

 

 

Mitä mieltä olet – onko kyseessä turhake vai hauska lisä kissaperheen elämään?

 

 

Lähde: Metro