Nämä 7 sarjakuvaa paljastavat, millainen ajatusmaailma on hyväksikäytön takana. Sarjakuvilla ei ole mitään tekemistä raiskauksen kanssa vaan sama hyväksikäytön konsepti on siirretty muihin arkipäiväisiin tilanteisiin. Juttu on julkaistu alunperin Everyday Feminism -sivulla.

Tässä nerokkaat piirustukset:

Lähde: Everyday Feminism / Alli Kirkham

Via Upworthy

Mies päätti ryhtyä rakentamaan majaa paljain käsin ja ilman ostettuja työkaluja. Kaikki, mitä hän käyttää tässä, on otettu metsästä. Vaikka sinänsä tässä ei ole mitään uutta, ihmiset ovat kautta aikojen rakentaneet majoja, länsimaalaiselta nykyihmiseltä tämä ei välttämättä ihan helposti onnistuisi. Hän jopa saa nuotion sytytettyä ja tekee saviruukkuja. Mökistä löytyy lopulta myös savupiippu.

Majan rakentamiseen hän käytti yhteensä 30 työpäivää.

Tämä esitys pysäyttää katsojan hetkeksi ja jättää hämmästyksestä suun auki. Tosin ihan ensimmäisen minuutin aikana sitä ei vielä uskoisi.

Videolla esiintyy kolme sisarusta Aggie, Maggie ja Elmira. Heillä on tanssiryhmä nimeltä The Ross Sisters. Ensinäkemältä voisi kuvitella, että naiset vain laulavat. Mutta kun esitystä on kulunut minuutin verran, kaikki kääntyy päälaelleen – kirjaimellisesti. Loistava!

On ihan tavallinen aurinkoinen kesäpäivä uima-altaalla. Lapset nauttivat aaltoaltaan loiskeista. Osalla on uimarengas, mutta kaikilla ei. Yhtäkkiä hengenpelastaja huomaa isossa altaassa yhden lapsen, jolla on vaikeuksia pitää päätään pinnalla. Hän puhaltaa pilliin, jotta aallot lopetetaan, ja hyppää pelastamaan lapsen.

Kesä tarkoittaa Suomessa sitä, että uima-altaat ja rannat ovat täynnä iloisia pulikoivia lapsia. Tästä syystä jokaisen aikuisen on tärkeää olla valppaana. Kaikki tapahtuu niin nopeasti.


Jaguaari on yksi ”Panthera” -sukuun kuuluvista kissaeläimistä ja sitä tavataan luonnonvaraisena vain Amerikan mantereilla. Se on suurin läntisellä pallonpuoliskolla elävä kissaeläin.
Jaguaareja ja kaimaaneja valokuvaamassa olleet ihmiset saivat taltioitua kameralle uskomattoman tilanteen. Kissa päätti nimittäin hyökätä lähes itsensä kokoisen kaimaanin kimppuun. Yllätyshyökkäys onnistui hyvin, sillä hetken päästä kaimaani oli jo kuollut, ja jaguaari lähti uimaan se suussaan kohti maata.