Monet ihmiset pitävät kulmakarvojensa siistimisestä ja tuunaamisesta. Nämä henkilöt eivät kuitenkaan ole onnistuneet tehtävässään niin hyvin, kuin olisi ollut suotavaa.

Onneksi sisäinen kauneus on tärkeämpää kuin ulkonäkö, vai miten asia menikään?

Lähde: Smosh.com


Kaupassa saattaa olla hauskaa pelleillä tuotteilla ja kuvata samalla videota. Tämä poika sai kuitenkin kokea ilkeän jäynänsä nahoissaan, sillä hän liukastui hajottaessaan maitokannuja.


Ihmiset saavat joskus kummallisia ideoita suuressa kaveriporukassa. Tällä videolla pojat yllyttävät yhtä kaveriaan rikkomaan autonlasin päällään.

Useiden iskujen jälkeen poika luovuttaa ja saa illalla potea suurta päänsärkyä.


Papukaijat voivat oppia puhumaan erittäin hyvin, jos niitä vain jaksaa opettaa tarpeeksi pitkään. Tämän videon papukaija osaa puhua oppimiaan lauseita lähes yhtä hyvin kuin ihminen.

Toyotan uusi Auris Hybrid on loistava vaihtoehto uudeksi autoksesi, miksi tyytyisit vain polttomoottoriin?

Auris Touring Sportsin ennakkomyynti on alkanut!

Auris Touring Sports on vuoden 2013 odotetuin autouutuus ja nyt sen ennakkomyynti on alkanut. Touring Sportsin myötä täyshybridivaihtoehto on vihdoin tarjolla myös farmariautojen ystäville. Kaiken kaikkiaan Auris Touring Sportsiin tulee tarjolle samat viisi moottorivaihtoehtoa kuin viistoperäversioon.

Vetävää ja monipuolista tilaa

Touring Sportsin tavaratilan leveys on 1 452 mm ja korkeus 890 mm. Jos takaselkänojat ovat ala-asennossa, tilavuus on peräti 1 680 litraa. Yhtenäisen lattiatilan pituus on enimmillään 1 880 mm. Hybridiakun älykkään sijoituksen vuoksi sisätilat ovat moottorivaihtoehdosta riippumatta aina yhtä suuret, ja tavaratilaa tarjolla on 530 litraa. Monipuolista käytettävyyttä lisäävät mm. yhdellä kosketuksella kaatuvat takaistuimet, kahteen eri tasoon säädettävissä oleva tavaratilan pohja, sekä tavaratilan peite, jonka voi halutessaan kääntää matkustamon ja tavaratilan väliseksi turvaverkoksi. Vetokoukun asennus tulee mahdolliseksi myös hybridimalliin.

Hybridi-mallin CO2-päästöt vain 86 g/km

Toyotan johtava asema hybridien kehittäjänä näkyy myös Auris Touring Sportsin suorituskyky- ja päästölukemissa. Kokonaisteholtaan 100 kW:n (136 hv) uutuuden yhdistetyn ajon hiilidioksidipäästöt ovat vain 86 g/km. Typen oksidi- ja hiukkaspäätöt ovat merkittävästi dieselmalleja matalammat. Portaattoman automaattivaihteiston myötä malli kiihtyy 0-100 km/h nopeuteen 10,9 sekunnissa. Huippunopeus on 180 km/h. Tarjolla on siis luokkansa paras yhdistelmä taloudellisuutta, mukavuutta ja suorituskykyä.

Moottorivaihtoehtoina on myös bensiini- ja dieselversiot. 1,33 Dual VVT-i tuottaa 73 kW (99 hv) tehoa, ja sen yhdistetyn ajon CO2-päästöt ovat 127 g/km. Polttoaineenkulutus on 5,5 l/100 km. Vastaavat lukemat 1,6 Valvematicille ovat 97 kW (132 hv), 140 g/km ja 6,1 l/100 km. Sen yhteyteen on saatavilla portaaton Multidrive S -vaihteisto.

Dieselvaihtoehtoja on kaksi. 1,4 D-4D:n huipputeho on 66 kW (90 hv). Huippuvääntö, 205 Nm on käytettävissä kierrosalueella 1 800–2 800 1/min. Suuremman 2,0 D-4D:n yhdistetyn ajon CO2-lukema on 115 g/km ja kulutus 4,4 l/100 km. Tehoa se tuottaa 91 kW (124 hv).

Ennakkomyynti nyt käynnissä

Toyota Auris Touring Sportsin hinnat näet tästä. Varustetasot ovat muista Toyota-malleista tuttuja: Life, Active, Comfort, Style ja Premium. Jo edullisin, 22 488,30 euron hintainen 1,33 Life -versio on hyvin varusteltu. Vakiona ovat mm. 16″ teräsvanteet, kauko-ohjattu keskuslukitus, LED-päiväajovalot sekä korinväriset-, sähkötoimiset- ja lämmitettävät ulkopeilit. Edullisin hybridiversio, varustetasoltaan Active, maksaa 29 525,47 euroa. Ensimmäiset autot saadaan Suomeen heinäkuussa.