Laastari ei suojaa haavaa kunnolla, jos ihoa jää näkyviin tai se on asetettu huonosti. Tällä videolla näet muutaman helpon niksin, joilla saat pienet ruhjeet paremmin peitettyä.

Oletko uusien vaatteiden tarpeessa? Sinun ei välttämättä tarvitse suunnata kauppaan, mikäli vaatekaapista löytyy ylimääräisiä legginsejä.

Videolla nainen leikkaa aukon legginsien haaroväliin ja lopputuloksena syntyy kerrassaan loistavasti istuva ja sievä toppi.

Ja mikä parasta… Kenelläkään ei varmasti ole samankaltaista paitaa!

Mike Dargas osaa maalata niin realistisia teoksia, että ne suorastaan heräävät eloon. Mies on kotoisin Saksasta, eikä hän ole ikinä käynyt taidekoulussa.

Mike aloitti maalaamisen 3-vuotiaana ja hänen äitinsä huomasi pojan lahjakkuuden. 7-8-vuotiaana hän alkoi käyttämään öljyvärejä.

Taiteilijalla oli 14 vuotta oma tatuointiyritys, mutta eräänä päivänä hän päätti alkaa maalaamaan suuria taideteoksia ja valinta kyllä kannatti!

 

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

 

9.

 

Kuvat: Instagram / Mike Dargas

Viime aikoina eläintarhoissa on sattunut ikäviä tapauksia, jossa ihmiset ovat vahingossa joutuneet tekemisiin eläinten kanssa. Tällä vuonna 2008 kuvatulla videolla tilanne on kuitenkin toinen, sillä perheen isä rientää veteen, pelastaakseen hukkumaisillaan olevan simpanssin.

Simpanssi oli joutunut veteen lajitoverinsa jahtaamana. Simpanssit ovat erittäin voimakkaita eläimiä, mutta ne eivät pysty uimaan vähäisen rasvan, suurten luiden ja tiheän lihasmassan vuoksi. Mies riskeerasi henkensä ja onneksi hänelle ei käynyt mitään, sillä simpanssit voivat olla erittäin vaarallisia ja agressiivisia omalla reviirillään.

Viisivuotias Danielle saapui oikeussaliin kuulemaan viimeisen adoptiopäätöksensä, jonka myötä hänen sijaisvanhempansa tulivat laillisesti hänen huoltajikseen. Sosiaalityöntekijät olivat keksineet, että oikeussali tuomaria myöten voisi pukeutua prinsessoiksi. Yllätys oli viisivuotiaalle tytölle melkoinen ja teki tärkeästä päivästä entistä upeamman.

Videota katsoessa on vaikea pidättää kyyneleitä!