Jos saisit mahdollisuuden kurkata tulevaisuuteen, niin kurkkaisitko? Haluaisitko nähdä, miltä oma puolisosi tulee näyttämään 90-vuotiaana?

Kolmekymppiset Kristie ja Tavis ovat menossa naimisiin kuukauden sisällä. Ennen häitään he saivat mahdollisuuden nähdä, miltä toinen tulee näyttämään viisi-, seitsemän- ja yhdeksänkymppisinä. Taitavat maskeeraajat toteuttivat pariskunnan ikääntymisen, eikä rakastunut pari voinut välttyä kyyneliltä.

Will-leijona eli ensimmäiset 13 vuotta elämästään häkissä, jonka pohja oli kovaa metallia. Se pääsi vankeudestaan pois ainoastaan silloin, kun se esiintyi kiertävän sirkuksen estradilla – tavallaan vankina siinäkin.

Onneksi Will sai elää viimeiset 5 vuotta vapaana Brasilialaisella Rancho dos Gnomos -suojelualueella, jonne se pelastukseen jälkeen tuotiin. Luontoon Williä ei olisi voinut laskea, sillä se ei olisi pärjännyt siellä.

Kyllä vain. 13-vuotias. Suomalainen. Rallikuski.

Nuori lahjakkuus Kalle Rovanperä on rallikuski Harri Rovanperän poika. Tällä videolla hän on ottanut kartturikseen perhetuttavan, jolla tuskin kyllä pysyisi kartta kädessä. Sen verran on nimittäin haipakkaa menoa, että pelkääjänpaikalla istuvaa kaveria hieman hirvittää. Ilmeet ovat loistavia.

Naiset elävät keskimäärin noin 5-10 vuotta pidempään kuin miehet. Syinä eivät aina ole kuitenkaan terveydelliset syyt. Miehillä on nimittäin tapana kukkoilla ja näyttää taitojaan.

Toivottavasti tämä saa miehet miettimään tekemisiään, sillä tälläiseltä heidän askartelunsa näyttää ulkopuolisten näkökulmasta:

1. “Hoidan tän niin perhe säästää 20 euroa.”

Lähde

2. “Hyvinhän tää sujuu.”

Lähde

3. Alimalle kaverille ei tule käymään hyvin.

Lähde

4. “Tää viritelmä on ihan hyvä, kunhan noi läpsykät ei uppoa.”

Lähde

5. “Yks selfie nopeasti, ennen kuin puu kaatuu.”

Lähde

6. “Kattokaa, mä oon kova jätkä!”

Lähde

7. Tein itse ja säästin.

Lähde

8. “Me lasketaan kolmeen, niin ottakaa tää sitten kiinni.”

Lähde

9. “Ei tähän mitään uusia tikkaita tarvii, nää vanhat on aina toiminut hyvin.”

Lähde

10. “Jarkko ja mikko pitäkää kiinni, vielä yks ruuvi!”

Lähde

11. “Kato vaimo, tää on helppoa kun sen osaa.”

Lähde

12. Käyhän se noinkin.

Lähde

13. “Mä hoidan! Ei meillä oo ennenkään mitään remonttimiehiä tarvittu.”

Lähde

14. “Tän kun hoidan itse niin oon säästänyt monen kaljan rahat.”

Lähde

15. “Tein itse ja en säästänyt.”

Lähde

16. “Vielä pari pulttia ja valmista on.”

Lähde

17. Puuha Petet vauhdissa.

Lähde

18. “Ei tähän mitään kaivinkonetta tarvitse.”

Lähde

Jokainen on joskus miettinyt millainen mies on juuri se oikea. Osa on saattanut jo löytää unelmiensa miehen, mutta voi silti testata tämän kyselyn avulla vastaako hän odotuksiasi.