Videopalvelu Youtubeen on ladattu hauska video, jossa autossa olevat ihmiset kuvaavat liikennevaloista lähtevää Lamborghiniä. Auton vauhdin kiihtyessä kuljettaja menettää kuitenkin hallinnan ja suistuu päin muita autoja. Onneksi suuremmilta vahingoilta säästytään, sillä auton nopeus tilanteessa ei ollut päätä huimaava.

Tämä yhdysvaltalaisen lastensairaalan syöpäpotilaiden tekemä video Kelly Clarksonin kappaleesta Stronger on lyhyessä ajassa noussut nettihitiksi.

Videolla syöpää sairastavat lapsipotilaat, heidän vanhempansa ja hoitajat laulavat Clarksonin kappaleen tahdissa pidellen kylttejä, joissa lukee inspiroivia sanoja kuten “taistelija” ja “toivo”.

Koskettavaa, eikö olekin?

Jälleen yksi syy, miksi elämää kannattaa arvostaa.

Google Translatella voi saada hyvinkin huonoa jälkeä aikaiseksi.

Tuore todiste tästä on ulkomaalaisen ravintolan esite tarjouksistaan, joka on harvinaisen onnettomasti käännetty suomeksi. Esimerkiksi sana “buffet” on käännetty “astiakaapiksi”.

Happy hourkin kääntyy kätevästi iloiseksi ajaksi.

Sivusto topstravel.net listasi uskomattomia kuvia paratiisisaari Bora Boralta, jonne jokainen ihminen varmasti matkustaisi. Pelkät kuvat välittävät lämpimän tunnelman ja paikan päälle meneminen olisi varmasti uskomatonta. Olisiko aika alkaa säästämään rahaa ja lähteä unohtumattomalle matkalle?


Ben Breedlove on nuori mies Texasista, joka huijasi kuolemaa useamman kerran.

Nämä koskettavat videot kertovat Benin taistelusta harvinaista sydänsairauttaa HCM:ää vastaan. Ben kertoo videoilla myös asioista, joita hän näki ollessaan “kuollut”.

Nuori mies kuvaa videolla, kuinka hän näki aina valkoisen ja rauhoittavan valon, eikä halunnut lähteä kyseisestä paikasta takaisin “maanpinnalle”. Sydämen pysähtyessä mies kertoi nähneensä räppäri Kid Cudin suuressa valkoisessa huoneessa, jossa he kävivät keskustelun.

Moni on ollut sitä mieltä, että tämä video on todiste kuoleman jälkeisestä elämästä.
Mitä mieltä sinä olet?

Osa 1

Osa 2

Ben Breedlove kuoli sydänkohtaukseen  joulupäivänä vuonna 2011.