Oletko koskaan miettinyt kuinka elokuvien äänitehosteet saadaan kuulostamaan niin aidolta? Kaikki tämä tapahtuu tarkan käsityön avulla. Jokainen ääni tehdään elokuviin erikseen ja liitetään jälkeenpäin filmille.

Videolla äänitehosteiden ammattilaiset näyttävät muutamia esimerkkejä siitä, kuinka eri ääniä saadaan tehtyä muutamien välineiden avulla.

Pilojen tekemisestä on tullut erittäin suosittua, sillä nyt Internetin ansiosta videoita saatetaan katsoa miljoonia kertoja. Yleensä pilat sujuvat hyvin, eikä ainakaan pilan suorittaja joudu itse pilan kohteeksi.

Videolla mies säikäyttää tuolilla istuvan miehen, joka on kuitenkin itse mukana jekussa. Säikäytyksen jälkeen mies vetää esiin leikkiaseen ja saa pilailijan kauhunpartaalle.

Välillä nettiin ladataan videoita, joissa tapahtuu pelottavia ja jopa yliluonnollisia tilanteita. Videoiden lataamisen jälkeen herää keskustelu: onko video todella aito? Tämän videon aitoudesta ollaan oltu melko varmoja, sillä poikien käytös ei viittaa lavastettuun tilantesseen.

Videolla valkoiseen asuun pukeutunut huonoryhtinen tyttö kävelee kummallisesti hautausmaalla.

Lontoo on yksi Euroopan suurimmista kaupungeista ja sen arkitehtuuri on upeaa. Kaupungin läpi virtaava Thames-joki tarjoaa hyviä kuvausmahdollisuuksia niin harrastelijalle kuin ammattilaisellekin. Videon taustalla soi englantilaisen superyhtyeen Coldplayn “Clocks” -kappale.

Videon kuvauksen ja editoinnin ovat hoitaneet Alex Bordetcky ja Svetlana Abrashova

Koirat tekevät joskus hullunkurisia asioita, ilman sen kummempaa selitystä. Tämä koira on päättänyt kävellä jokaisesta rappusesta takaperin.

Syy koiran käytökseen saattaa olla, että se ei halua joutuvansa yllätetyksi takaapäin.