Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, kuinka monta lentokonetta lentää samanaikaisesti, kun itse istut lentokoneessa ja katselet ikkunasta ulos?

Tämä National Air Traffic Servicesin julkaisema huikea video havainnollistaa, miten monta lentoa Euroopassa lennetään tavallisen päivän aikana.

Ohikulkija on kuvannut videon, jossa tylsistynyt koira odottaa omistajaansa ostoskeskuksen parkkipaikalla autossa. Kärsimätön bokseri istuu etupenkillä ja painaa tassullaan auton torvea.

Omistaja saapuukin pian paikalle ja kommentoi, että koira antaa hänelle yleensä 5-10 minuuttia aikaa käydä ostoksilla. Jos omistaja ei saavu autolle tarpeeksi ajoissa, alkaa torvi soida.

Koirat ovat meidän parhaimpia ystäviä, ja koemme niiden kanssa mitä erilaisempia asioita. Jaat koirasi kanssa iloiset hetkesi ja toisinaan itket surusta niiden pehmeää turkkia vasten.

Tämä vähän päälle minuutin kestävä video ”Maddie” on todella koskettava, ja siitä välittyy vahvasti koiran ja omistajan välinen rakkaus. Tarina alkaa heidän yhteisen matkansa lopusta, ja päättyy siihen kun he ensi kerran tapaavat.

Maailmalla suureen suosioon noussut ”First kiss – video”, jossa toisilleen tuntemattomat, tavalliset ihmiset suutelevat toisiaan, on osoittautunut mainostempuksi. Videolla olevat ihmiset ovat oikeasti malleja ja he näyttelevät suutelukohtausta.

Vaikka video osoittautuikin feikiksi, niin siitä on jo ehditty tekemään monenlaisia eri versioita. Ohessa suosikkiparodiamme!

Sääntöjä pitää määrätä, jotta jokaisessa maassa olisi järjestys eikä ihmiset rellestäisi miten tahtoo. Joskus kuitenkin sääntöjen määrääminen menee liiallisuuksiin ja naurettavia asioita kielletään laissa.

Nämä 15 lakimääräystä on kerätty eri puolilta maailmaa. Meidän mielestämme nämä kuulostavat tyhmiltä ja hieman turhiltakin, mutta joissain maissa tällaisiin kieltoihin ollaan totuttu.

1. Alaskassa on laitonta sitoa koira auton katolle.

2. Naapurin vauvan syöminen on ehdottomasti kielletty Alaskassa.

3. Jos ohitat Kiinassa yli 70-vuotiaan ihmisen, täytyy sinun kumartua hänen eteensä ja lausua rukous.

4. Alabamassa karhua vastaan tappeleminen on laitonta, jopa itsepuolustuksessa.

5. Arizonassa rikot lakia, jos olet täysi-ikäinen ja hymyillessäsi sinulla näkyy enemmän kuin yksi puuttuva hammas.

6. Indianassa ei saa käydä kylvyssä lokakuun ja maaliskuun välillä.

7. Lowassa miehet joilla on viikset, eivät saa suudella naista julkisella paikalla.

8. Singaporessa suuseksi on kielletty, jos se ei johda yhdyntään.

9. Siellä myös purukumin myynti on ehdottomasti kielletty.

10. Utahissa miehet saavat kiroilla, naiset ei.

11.  Mainessa voit saada tuntuvan sakon, jos sinulla on joulukoristeita vielä tammikuun 14. päivän jälkeen.

12. Idahossa kamelin selässä ei saa kalastaa.

13. Kiinassa sinulla saa olla vain yksi lapsi. Jos kuitenkin päätät uhmata lakia ja tehdä toisen lapsen, tulee sinulle siitä lasku kotiin.

14. Coloradossa ei saa pusutella nukkuvaa naista, vaikka hän olisikin vaimosi.

15. Rhode Islandissa et saa ajaa autoa jossa on olutta, vaikka pullot olisivatkin avaamattomia.

Kuvien lähde: fotolia