Jos omasta keittiöstä ei löydy veitsien teroitukseen tarkoitettua työvälinettä, niin ei hätää! Tällä kätevällä niksillä saa nimittäin tylsimmänkin veitsen teroitettua, ihan pelkän kahvikupin avulla. Videolla ollaan näytetty, miten tämä käytännössä tapahtuu.

Hiusten värjääminen piristää aina mukavasti silloin tällöin. Eri vuodenajat ja juhlat inspiroivat usein vaihtamaan uudenlaiseen ulkonäköön. Tämä testi auttaa uuden hiusvärin valinnassa.

7 viikkoa vanha Lachlan-poika kuulee elämänsä ensimmäisen kerran, kun hänelle asennetaan kuulolaite. Ensin hieman itkettää, sitten hämmästyttää ja lopulta alkaa jopa vähän hymyilyttämään.

Täydellisen vaginan kuvailu tai piirtäminen on vaikeaa, sillä kaikki vaginat ovat omalla tavallaan kauniita. Niin kuin sanonta kuuluu: “kauneus on katsojan silmässä” pitää tässä asiassa hyvin paikkansa. Joka tapauksessa videolla esiintyville miehille annettiin tehtäväksi piirtää täydellinen vagina. Yksinkertaisen tehtävän toteuttaminen herätti yllättävän paljon vaikeuksia ja hassuja tilanteita.

Ja tässä vuorostaan naiset piirtävät “täydellisen” peniksen:

vivas.demo.site/20-naista-pyydettiin-piirtamaan-penis-joka-on-heidan-mielestaan-taydellinen

Arizonassa asuva allasurakoitsija Rick Gruber odotti työpäivästään ihan sellaista tavallista. Hänen tehtävänään oli korjata uima-altaan lämmitin.

Mutta kun Rick saapui altaalle, hän näki siellä pienen pienen oravanpoikasen räpiköimässä henkensä edestä. Poikanen yritti kaikin voimin pitää päänsä veden pinnalla.

Rick juoksi pelastamaan sitä, mutta poikanen oli jo vajonnut veden alle.

Poikanen oli eloton eikä se enää hengittänyt, kun Rick nosti sen altaasta…

… joten hän alkoi elvyttää oravaa painelemalla varovasti sen keuhkoja.

Kun poikasen sydän rupesi taas pamppailemaan, Rick nosti sen polvisuojukseensa.

Pikku hiljaa elonmerkit lisääntyivät ja tuo pieni onnekas otus alkoi raottaa silmiään…

… ja se nousi jaloilleen.

Tunnin kuluttua poikanen oli jälleen voimissaan ja mikä tärkeintä – elossa.

Kuvat: Youtube

Tässä vielä Rickin kuvaama video tapahtuneesta: