Monien naisten mielestä itsevarmat ja rennot miehet käyttävät pinkkejä paitoja. Taikuri Stuart Edge päättikin kokeilla pitääkö tällainen väite paikkansa. Mies meni kaduilla kysymään naisilta: ”suutelisitko minua, jos minulla olisi pinkki paita?”. Monet naiset vastasivat kysymykseen ”kyllä” ja tämän jälkeen Stuart taikoi nopeasti itselleen pinkin paidan.

Lopputuloksena tytöt olivat ”pakotettuja” pussaamaan miestä suulle tai poskelle.

29-vuotias nainen oli ajamassa autollaan, kunnes juna saapui kovaa vauhtia suoraan päin. Apua kutsuttiin nopeasti paikalle, ja naista yritettiin saada ulos autosta. Apua antavat poliisit havahtuivat nopeasti siihen, että tällä kertaa toisesta suunnasta tuli juna kovaa vauhtia kohti autoa, missä nainen vielä oli sisällä.

Poliisien oli pakko väistyä tieltä, eikä he ehtineet auttaa naista ulos autosta. Uskomatonta kyllä, tässä tarinassa oli onni onnettomuudessa ja nainen selvisi vain pelkällä murtuneella kädellä!

Silminnäkijöiden mukaan alkoholilla oli osuutta asiaan.

Lontoolainen Birdbox Studio tekee hauskoja animaatioita, ja tässä on heidän uusimpansa.

Viaton ohikulkija on menossa parkkipaikalla omaan autoonsa, kun koira säikäyttää hänet haukkumalla viereisestä autosta. Miehen ruokaostokset lentävät pitkin poikin maata, ja hän päättää kostaa koiralle. Mies säikäyttää koiran useita kertoja, kunnes koira ymmärtää avata auton ikkunan. Miehelle iskee kohtalainen paniikki.

Pienen pieni ja mahdottoman pörröinen kissanpentu yrittää erittäin sinnikkäästi tunkeutua patjan rakoseen, mutta ei vaan onnistu. Lattia on liukas ja tassut sutivat tyhjää. Yritys on silti kova.

Ei aina kannata ostaa uutta tavaraa. Kannattaa korjata vanha rikkinäinen tai keksiä jotain vielä parempaa. Tässä 41 kuvan koosteessa näyttää luovuus puhjenneen kukkaan.