Pienelle pojalle annetaan paketti. Poika avaa sen ja sisältää paljastuu banaani. Näin iloista lasta harvoin näkee, poika jopa halaa banaania.

Syy tähän pojan banaani-yllätykseen on se, että perhe juhlii äitienpäivää, ja pojalla oli suru puserossa, kun äidit saivat lahjoja, mutta hän ei. Siksi he päättivät yllättää pojan omalla lahjalla. Tosin perhe ei osannut odottaa, että tämä olisi näin otettu hedelmästään.

Vaikka kissat tuntuvat välillä läimivän tassuilla kavereitaan, saa niistä myös aika ihania haliystäviäkin. Pöllö ja kissa voivat olla leikkikavereita, mutta tällä videolla sen sijaan kissa ja delfiini ovat löytäneet yhteisen läheisyyden kielen. Kissa tosin näyttää aluksi heittävän yläfemmaa delfiinin nokan kanssa, mutta lopulta tassu tuntuu hakevan sitä lähemmäs halailua varten. Aika hellyyttävät kaverit.

1.

Kun nainen kohtelee miestä tosi nätisti, mies väittää, että nainen on rakastunut. Ja kun ei kohtele, se väittää, että nainen on itserakas.

2.

Kun nainen riitatilanteessa väittää vastaan, mies on sitä mieltä, että nainen takertuu taas pikku asioihin. Ja kun mies väittää vastaan, on tämä yksinkertaisesti oikeassa.

3.

Kun mies päättää yhteisistä asioista suhteessa, toimii se oikein. Kun nainen päättää, mies on jäänyt ”tossun alle.”

4.

Kun miehelle ei anna huomiota, se haluaa omistaa naisen. Ja kun sille näyttää, että välittää, se ei olekaan enää kiinnostunut.

5.

Kun nainen avautuu miehelle omista huolistaan, se ei jaksa kuunnella. Ja kun taas ei avaudu, se väittää, ettei nainen luotakaan siihen.

6.

Jos nainen peruu yhteisen romanttisen illanvieton miehen kanssa, nainen toimii väärin. Jos mies peruu, se on ihan ok, koska ”pojat on poikia”.

7.

Jos nainen polttaa tupakkaa, se on paheksuttavaa. Mutta jos mies polttaa, se on coolia.

8.

Kun nainen menestyy työelämässä, mies heittää kommentin, että nyt on menty reittä pitkin. Mutta kun mies menestyy, kyse on miehen aina taidosta ja älykkyydestä.

9.

Jos nainen loukkaa miestä, nainen on julma. Jos mies loukkaa naista ja saa tämän itkemään, nainen on liian herkkä.

10.

Kun miehellä on paljon naisia, mies on oikea Don Juan. Ja kun naisella on paljon miehiä… Noh, kaikkihan sen tietää.

Kuvat: Fotolia

Karhuista puhutaan yleensä, että he ovat lihaa metsästäviä predatoreja. Ei tämän videon karhu, koska sillä näyttää olevan tanssiaskeleet halussaan. Selkäänsä puuhun raapiva otus näyttäisi liikkuvan musiikin tahdissa, paremmin kuin monet meistä.

Mikä olisi sinun reaktio jos näkisit karhun tekevän näin luonnossa?

 

Mies löysi kaapista hänen edelliseltä tyttöystävältään jääneen raskaustestin. Huumorimiehenä hän päätti tehdä testin itsellään, ihan vain huvin vuoksi. Testattuaan itsensä tapahtui jotain, mitä hän ei osannut odottaa. Testi näytti positiivista.

Mies kertoi asiasta ystävälleen, joka piti tilannetta huvittavana. Hän teki tilanteesta hauskan kuvan ja latasi sen Reddit-sivustolle.

Mies ja hänen ystävänsä eivät kuitenkaan osanneet olettaa positiivisen raskaustestin viittaavan mihinkään vakavaan. Yksi Reddit-sivuston käyttäjä kuitenkin kommentoi kuvaan, mitä positiivinen raskaustesti miehellä todellisuudessa tarkoittaa.

”Jos tämä pitää paikkansa, sinun kannattaa tarkistuttaa lääkärillä mahdollinen kivessyöpä. Olen tosissani. Katso lisää tietoa Googlesta.”

Selvisi, että raskaustesti tunnistaa koriongonadotropiinin, jota naisen keho alkaa tuottamaan hedelmöittymisen jälkeen. Miehen kehossa oleva koriongonadotropiini kertoo puolestaan kivessyövästä.

Testin ottanut mies meni lääkäriin tarkastuttamaan asian. Ja kyllä, hänen oikeasta kiveksestään löytyi kasvain. Tämä alunperin hauska vitsi muuttui astetta vakavemmaksi, mutta saattoi pelastaa miehen hengen. Ilman testiä syöpää ei oltaisi huomattu näin nopeasti. Hänellä ei ollut minkäänlaisia oireita, eikä hän osannut aavistaakaan mitään tällaista löytyvän.

Ei ole välttämättä kovin normaalia, että mies tekee raskaustestejä. Jos testi kuitenkin näyttää positiivista, kannattaa käydä lääkärissä.

Lähde: Reddit