Tähän sopii täydellisesti sanonta: Hädässä ystävä tunnetaan. Hätä voi olla joskus semmoinen, ettei pääse valtavan kokoisen kuilun yli omin avuin niin kuin tässä tapauksessa. Mutta onneksi on isoveli, joka keksi täydellisen keinon auttaa. Ja homma etenee.

Lähes kaikilla meillä on jokin salattu taito. Oli se sitten kahdenkymmenen vieraan kielen puhuminen tai kyky luetella aakkoset väärinpäin. Tällä naisella se on taito matkia todella taitavasti eri eläimien ääniä.

Naisen eläimellinen puoli selvisi myös hänen ystävilleen, mistä he saivatkin idean jakaa hänen talenttinsa verkkoon muidenkin iloksi.

Heather Rooney on 20-vuotias taideopiskelija. Hän piirtää uskomattoman realistiselta näyttäviä muotokuvia eri julkisuuden henkilöistä. Hän on niin taitava, että välillä piirustuksia on vaikea erottaa valokuvasta. Heather piirtää Prismacolor Premier -kynillä.

Videoita hänen tekemistään töistä voi katsoa hänen Youtube-tililtään.

Amanda Seyfried

Bruno Mars

Ariana Grande

Cristiano Ronaldo

Fergie

Hayley Williams

Jared Leto

Hilary Duff

Jack Sparrow

Jennette McCurdy

Tony Hawk

Jennifer Lawrence

Johnny Depp

LeBron James

Rihanna

Vin Diesel

Kuvat: Youtube

Ystävyyttä yli rajojen.

Rohkea lammas opettaa kaksi kertaa isompaa kaveriaan leikkimään kanssaan. Nuori härkä on tosin ihan ulalla, mitä tapahtuu. Puskemisen opettaminen tapahtuu hellästi ja varovaisesti.

”Ota ensin vauhtia ja tulet sitten päin. Kato näin! Otsat vastakkain. Ja uudestaan!”

Tällä videolla näkyy, että miltä se oikein tuntuu, kun jokin rakas asia on pikkuisen liian kaukana. Ranskanbulldogille se on pallo. Pallo, joka vierii sohvan perälle. Tassu melkein hipoo sitä, mutta ei osu. Sitten kokeillaan seuraavaa jippoa eli haukahdetaan lelulle ja samoin myös emännälle. Sekään ei näytä liikuttavan palloa. On se kumma juttu.