Olet varmasti useasti joutunut pyytämään puolisoasi kiinnittämään rannekorun puolestasi, sillä se on lähes mahdotonta tehdä yksin. Tällä helpolla kikalla saat lukittua korun ranteeseesi alta aikayksikön, tarvitset siihen vain yhden paperiliittimen.

Suomalaiset karkit ovat tunnettuja siitä, että ne eivät monelle ulkomaalaiselle maistu. Ne ovat niin erikoisia, että tälläkin videolla kanadalaiset lapset suhtautuvat niihin melko odotetulla tavalla. Katso videolta, miten suomalaiset makeiset maistuvat lapsosille, jotka eivät ole niitä ennen maistaneet.

Bodypainting eli vartalomaalaaminen on muodostunut erittäin suosituksi harrastukseksi ihmisten keskuudessa. Maskeeraajat ovat niin taitavia piirtäjiä ja maalaajia, että he pystyvät naamioimaan ihmisen lähes mihin vain.

Tässä syyskuvassa on alaston nainen, mutta missä?

9-12-Naken-kvinna-bild1

Löysitkö naisen?

Via: Damn.com

13-vuotiaana lauluääni ei yleensä ole vielä kehittynyt sellaiseen kuntoon, että sillä voisi laulaa suuria klassisia kappaleita.

Ukrainasta kotoisin oleva Solomia Lukyanet omaa lauluäänen, josta 99,99 prosenttia samanikäisistä lapsista voi vain haaveilla. Tyttö esiintyi Voice of Kids -ohjelmassa ja sai esityksensä aikana yleisön, sekä tuomarit sekaisin onnesta.

Laulua kuunnellessa ei ikinä voisi arvata, että esiintyjänä on lapsi.

Jättiläiskilpikonna Jonathan saattaa olla jopa maailman vanhin maalla elävä olento. Se on saavuttanut jo huikean 184-vuoden iän ja elelee rauhassa Saint Helenan saarella eteläisellä Atlantilla. Tällä videolla se pestään tiettävästi ensimmäistä kertaa eläinlääkäri Joe Hollinsin toimesta.