Joulu on koko perheen yhteistä kivaa puuha-aikaa, josta saavat nauttia myös perheen lemmikit. Tänä jännittävänä aikana tapahtuu kaikkea erikoista ja yllättävää, ja perheen karvaturrit saattavat olla hieman ymmällään, että mitä ihmettä. Mutta onneksi nämä ihanat karvaiset älyköt osaavat ottaa riemun irti kaikesta.

Parasta on odotella ensilunta.

Lähde

Mutta itse joulu alkaa vasta sitten, kun on yllätetty talonväki perusteellisella siivouksella.

Lähde

Lähde

Lähde

Ja sitten koristellaan kuusi kauniiksi.

Lähde

Noin.

Lähde

Minkä jälkeen on mukava ottaa yksi rentouttava kävelylenkki…

Lähde

Lähde

Niin varmaan.

Lähde

Lähde

Ja sitten onkin taas nälkä. Omistajat eivät vaan tajua sitä, vaikka kaikki merkit on läsnä…

Lähde

Lähde

Lähde

Ja ne haluaa ottaa päikkärit. Ne siat.

Lähde

Minkä jälkeen ne pistää poseeraamaan omituisissa asuissa. Ja antaa vasta sen jälkeen ehkä yhden namin.

Lähde

Lähde

Sen jälkeen on pakko ottaa vähän häpeälepoa.

Lähde

Lähde

Jotta jaksaa odotella illan huipentumaa eli joulupukkia.

Lähde

Lähde

Lähde

 Eikä sitten muuta kuin leikkimään coolisti uusilla lahjoilla.

Lähde

Tai sitten ei.

Lähde

Ja elämä jatkuu niin kuin mitään jouluhössötystä ei olisi ollutkaan.

Nyt tulee suloisuusvaroitus!

Tällä videolla näkyy ihana kaksikko. Koiranpentu ja pieni Sophie-tyttö puhuu selkeästi yhteistä kieltä. Sen verran hyvin toimii nimittäin tämä yhteinen leikki. Kumpikin on ihan innoissaan.

Keittiön pöydällä on ruoantähteeksi jäänyttä kalkkunaa. Perheen koira, chihuahua Sloopy yrittää tunkea nenänsä mahdollisimman lähelle herkkuruokaa. Tosin, pienen kokonsa takia sen yritykset eivät näytä pätkääkään siltä, miltä pitäisi. Ja kun isäntä lisää taustalle vielä sopivan kappaleen, homma toimii täydellisesti.

Kaksi koiraa mittelöi kilpailussa, jossa tehtävänä on syödä lautasellinen spagettia omalla tyylillä. Toinen koirista on kultainennoutaja ja toinen saksanpaimenkoira. Ensin videolla näkyy, miten ahneempi kaveri vetäisee kitusiinsa kaiken niin nopeasti, ettei toinen ehdi edes nielaista yhtä spagettinarua. Sitten tämä sama näytetään hidastettuna. Kun on nälkä, niin on nälkä.

Kyllä siinä olisi itse kullakin ihmettelemistä, kun oman kodin pihalle ilmestyisi yhtäkkiä itsenä kokoinen hökötys. Ja sitten se vielä ottaa videokuvaa. Salakuvaa.

Nämä kaksi pientä pörröistä havaitsevat tämän omituisen hökötyksen oman kolonsa vieressä, kotipuussa. Toinen kavereista on vähän enemmän kiinnostunut tästä, ja se yrittääkin nokkimalla saada selville, mitä tapahtuu.