Liikenteessä suurinosa kolareista sattuu suuren nopeuden tai päihteiden vaikutuksen alaisena. Tällä videolla syypää onnettomuuten oli jälleen kerran liian kova vauhti.

Anastasiya Shpagina on 19-vuotias tyttö Ukrainasta. Hän haluaa näyttää anime-tytöltä ja on onnistunut toiveessan pelottavan hyvin. Alla olevat kuvat eivät ole photoshopattuja, vaikka ne siltä saattavat näyttää.

Tässä on Anastasiyan kaveri, Valeria Lukyanova. Tyttö tunnetaan toiselta nimeltään oikean elämän barbi.
Here she is with real life Barbie, Valeria Lukyanova


Tämän koiran mielestä oli hupaisaa katsoa omaa leikkiä tietokoneelta. Videolla koiran pää kääntelee hassusti, eikä se tunnu käsittävän tilannetta.

Ryan Thompson kosi tyttöystäväänsä hieman erikoisella tavalla. Pariskunta oli menossa sunnuntai iltapäivällä lentämään Ryanin lentokoneella. Lento sujui normaalisti kunnes Ryan käänsi koneen laskuun ja ilmoitti tyttöystävällensä Carielle että koneen ohjaus ei toimi. Lentäjä pyysi naista lukemaan hätäohjeet, joka sisälsi kysymyksen: ”Will You Marry Me?”

Mitenköhän kiusallinen lennosta olisi tullut jos nainen olisikin kieltäytynyt?

Sairaiden lapsien toiveita toteuttava Make-A-Wish-järjestö teki tämän sokean pojan päivästä unohtumattoman. Sokea 13-vuotias Gage Hancock-Stevens pääsi viettämään päivän Bellevuen kaupungin poliisilaitoksen kanssa.

Onnellinen poika pääsi mm. ajamaan poliisiauton kyydissä ja tutustumaan poliisikoiraan. Päivän päätteeksi poliisit järjestivät Gagelle juhlat.