Korut kertovat kantajastaan paljon, varsinkin persoonallisemmat yksilöt. Sormuksella voi viestiä monia asioita, kuten ylpeyttä kotikaupungistaan. Serbialainen kultaseppä Ola Shekhtman valmistaa käsin upeita sormuksia tunnetuista kaupungeista ja niiden nähtävyyksiä.

city1 city2

Pariisi

city3

Lontoo

city5

Washington D. C.

city7

Amsterdam

city8

Hong Kong

city9 city10

New York

city11

San Francisco

city12

Boston

city13

Tukholma

city14

Edinburgh

city15

Berliini

city16

Kuvat: Shekhtwoman (Facebook)

Miekkavalas oli saalistamassa kaloja lähellä rantaa, kun se jäi saarroksiin kallion keskelle. Laskuvesi oli päässyt yllättämään eläimen ja tilanne näytti todella pahalta. Onneksi rannalla ollut mies näki miekkavalaan ja soitti paikalle apua.

Miekkavalasta ei voitu kuitenkaan vetää veteen, sillä sen nahka olisi mennyt rikki terävien kivien vuoksi. Ihmiset peittelivät eläimen märillä pyyhkeillä ja kaatoivat päälle vettä, jotta sen nahka ei kuivuisi auringonpaisteessa.

Lopulta nousuvesi tuli takaisin ja miekkavalas pääsi jatkamaan matkaansa pelkällä säikähdyksellä ja yhtä oppia viisaampana.

Pitkään käytetyt pyyhkeet joutavat yleensä roskiin tai lattiaräteiksi. Niistä voi kuitenkin tehdä paljon muutakin, mikäli vain mielikuvitusta riittää. Nainen leikkaa käytetyistä pyyhkeistä suikaleita, jonka jälkeen hän letittää kiinni toisiinsa. Tämän jälkeen letitetyt suikaleet ommellaan kiinni toisiinsa ja tuloksena syntyy pehmeä ja mukava matto.

On usein sanottu, että äidinrakkaus on kaikista suurin, sillä lapsen ja äidin välinen suhde alkaa jo kohdussa, josta se jatkuu koko elämän läpi.

Tällä videolla saukko nukuttelee yhden päivän ikäistä poikastaan vatsansa päällä. Emo kelluu vedessä ja pitää samalla poikasensa kuivana, jotta sillä olisi mahdollisimman hyvä olla. Tämä suloinen kaksikko bongattiin Yhdysvalloissa, Kaliforniassa, jossa pätkän ikuisti kameralle valokuvaaja Connie Levenhagen.

Kissa nimeltä Manny rakastaa selfieiden ottamista. Omistajan mukaan Manny oppi valokuvaamisen, kun se eräänä päivänä otti vahingossa kuvan. Nyt se kiertelee ympäriinsä kavereidensa kanssa ja räpsii kuvia GoPro-kamerallaan.

Manny on koirien pomo ja ne seuraavat sitä joka paikkaan, minne Manny sitten päättääkin mennä. Katso lisää kuvia ja seuraa Mannya Instagramissa.

8

7

6

5

4

3

2

manny-cat-takes-selfies-dogs-gopro-9

Via: BoredPanda
Kuvat: Instagram