Daniel Hashimoto työskentelee DreamWorksilla animaattorina. Mies on selkeästi oikeassa paikassa, sillä työ näyttää samalla olevan myös rakas harrastus. Hän nimittäin muokkaa lapsensa Jamesin arkipäivän puuhasteluvideot jännittäviksi seikkailuiksi.

Tällä videolla poika lähtee kouluun sillä tavalla kuin jokainen meistä joskus – haaveili.

Jos vieläkin haet motivaatiota juoksuun, tässä on yksi loistava idea piristää puuduttavaa lenkkiä. Tarvitset vain juoksulenkkarit ja kännykän, jossa on GPS.

San Franciscon katuja tamppaava juoksija Claire Wyckoff julkaisi penis-reiteistään kuvia, jotka levisivät ympäri nettiä hyvin nopeasti. Tämä on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen idea.

Lähde: Claire Wyckoff

Nyt on sellaisen hetken paikka, kun on aika unohtaa kaikki muu ja ottaa nenäliina käteen. Tässä on erittäin kaunis ja herkkä tarina kahden ystävän kohtaamisesta. Kahden sellaisen ystävän, jotka molemmat ovat erittäin spesiaaleja, ja jotka siitä syystä löysivät toisensa. Kahden sellaisen ystävän, jotka olivat pelokkaita yksinään, mutta jotka yhdessä ovat nyt vahvempia.

Seitsemänvuotiaalla Owen Howkinsilla on harvinainen Schwartz Jampelin syndrooma. Tämän takia hänen lihaksensa ovat koko ajan jännittyneinä.

Erilaisuutensa takia Owen pelkäsi aiemmin muita, pelkäsi tulla haukutuksi ja tuomituksi.

Haatchi-koira, Owenin paras ystävä, löydettiin kiinnitettynä rautatiekiskoihin. Se oli silloin vielä pentu. Juna oli osunut siihen ja tästä syystä Haatchin toinen takajalka jouduttiin amputoimaan.

Koira oli ensin eläintensuojeluyhdistyksen tiloissa, sitten perheessä, jossa se ei ollut onnellinen.

Lopullisen kodin Haatchi löysi Owenin perheestä…

… ja tuon pienen pojan sydämestä.

Kuvat: Youtube

Tässä kisassa ei käytetä dopingia. Kaksi kilpailijaa istuu sohvalla vierekkäin. Molempien silmät ovat puolitanassa, päät nuokkuvat eestaas, tunnelma on rento ja rauhoittunut. Uni on tulossa, mutta kumpi saavuttaa tuon autuaan tilan ensin.

Pojan taktiikka on yrittää pysyä hereillä, minkä huomaa siitä, että pojan pää pilkkii ylös ja alas. Koira taas pyrkii uneen olemalla täysin paikallaan. Molemmat taktiikat ovat erittäin suosittuja tässä lajissa. Ottelu on tiukka ja tasaväkinen. Kilpailu näyttäisikin päättyvän tasapeliin, mikä lienee paras tulos molempien kannalta. Onnittelut molemmille!

Jokainen lemmikinomistaja tietää tämän. On kyse venyttelystä, joogasta tai mistä ikinä, mihin kuuluu liikettä ja lattialla makoilua, siihen usein sisältyy pienenä ekstrana myös yksi karvakasa. Yksi karvakasa, joka on silleen, että ihan sairaan kiva, kun sä oot tässä lattialla mun kaa! Ja koko homma menee sitten näin. Namaste.

Evästevalinnat