There are many funny differences between women and men. You can see them in everyday situations. Next time, when you have a fight with your couple, try to remember these pictures!

You would also like: vivas.demo.site/children-gone-wild-20-pictures-which-will-make-you-laugh

Joskus ihmiset joutuvat pulaan ilkeän rosvon hyökätessä kimppuun. Silloin on hyvä, että paikalla on hämähäkkimiehen kaltainen sankari, joka tulee pelastamaan ihmiset.

Videolle on koottu hauskoja pätkiä, jotka kuvattiin Helsingissä. Poliisit eivät kuitenkaan olleet tempauksesta niin iloisia, sillä ”rosvo” taisi joutua oikeasti putkaan.

Monet tahtovat näyttäviä ja hauskoja tavaroita keittiöönsä. Alla olevat 15 tavaraa piristävät mukavasti ruoanlaittoa sekä keittiön yleisilmettä.

1.


2.

3.

4.

5.

6.

7.


8.

9.

10.


11.

12.

13.

14.

15.

Cristina Zenato tunnetaan ”haikuiskaajana”, sillä hän saa hypnotisoitua haikaloja ja siten rauhoittamaan niiden mieltä sekä lievittämään niiden agressiivisuutta. Tämän uskomattoman taitonsa vuoksi, Christina pystyi poistamaan hain kidassa olleen ison kalakoukun. Hän työnsi kätensä hain kitaan, vaikka vahingot olisivat voineet olla todella suuria.

Trampoliini on joustava hyppyalusta, jota käytetään voimisteluun, huvitteluun ja vapaa-ajan liikuntaan. Se rakentuu teräskehikosta ja jousien avulla kiristetystä kankaasta.

Videolla erilaiset eläimet huvittelevat trampoliineilla!

Evästevalinnat