Joskus eläimillä käy huima tuuri ihmisten ajaessa kovaa vauhtia moottoriajoneuvoilla.

Tämän videon lintu oli millimetrien päästä kuolemasta, mutta se onneksi kerkesi väistämään autoa muutamalla sentillä. Kyseinen eläin ei varmasti enää eksy keskelle kilparataa.

Vivas sai uuden ilmeen kuluneen viikon aikana, etusivun ja kategorioiden uudistuksen lisäksi aloitimme yhteistyön legendaarisen City-lehden kanssa.

Uudet toimitilamme Helsingissä

Päivitykset

Kategoriat

Uutiset

  • Kotimaa – Ajankohtaisia uutisia rakkaasta Suomestamme.
  • Maailmalta – Ympäri maailmaa sattuu joka hetki kummia tapahtumia, me raportoimme niistä ensimmäisenä.
  • Viihde – Julkkisten uusimmat törppöilyt löydät täältä.

Kuvat

  • Eläimet – Kukapa ei pitäisi suloisista eläinkuvista? Piristystä arkeen elukoiden voimin.
  • Hauskat – Hauskoja sattumia ja juuri oikeaan aikaan napattuja kuvia.
  • Maapallo – Upeita ja hämmästyttäviä kuvia jokaisesta maailmankolkasta.

Videot

  • Huumori – Hauskoja toilailuja ja koomisia pätkiä löydät täältä.
  • Musiikki – Tuoreimmat ja merkittävimmän musavideot.
  • NSFW – Ei työturvallista, sisältää rajuja ja joskus jopa hieman järkyttäviä videoita.

Etusivu

Teimme sivuston etusivusta huomattavasti selkeämmän. Poistimme kaiken mainonnan, ja käytimme uusinta tekniikkaa luodessamme kaikilla alustoilla sujuvasti toimivan kokonaisuuden. Löydät merkittävimmät ja suosituimmat jutut ensimmäisestä kuvakarusellista:
[new_royalslider id=”3″]

 

Yhteistyö City-lehden kanssa

Löimme hynttyyt yhteen Suomen legendaarisimman median kanssa, vuodesta 1986 toiminut City-lehti tuottaa vieläkin parhaimmat jutut kaupunkikulttuurista. Verkostomme kuuluu myös Ilmainen sanakirja, MoonTv, Deitti.net sekä Festarit.org. Sivuston yläpalkista löydät valikon, jolla navigoit helposti eri sivustojen välillä.


Pienet lapset osaavat aina yllättää videoillaan netissä. Tämän videon poika on tulevaisuudessa varmasti tanssija, sillä hän omaa jo nyt loistavan rytmitajun.

Videolla poika tanssii PSY:n huippusuositun Gangnam Style -kappaleen tahdissa.


Mikroaaltouuni on kodinkone, jolla lämmitetään ruokia ja juomia mikroaaltojen avulla. Mikroaaltouunista käytetään myös nimitystä mikro. Tutkimusten mukaan mikroaaltouuni voi olla ravintoaineiden säilymisen kannalta paras kypsennysvaihtoehto lyhytkestoiseen kypsennykseen. Nyt Chow niminen sivusto väittää, että mikrossa pystyy valmistamaan myös sipsejä.

Kyllä, luit oikein: Pystyt valmistamaan herkullisia ja rapeita sipsejä omassa mikrossasi!


Nykyään lähes jokaisessa taloudessa on ainakin yksi tietokone. Tietokoneen runsas käyttö johtaa luonnollisesti myös siihen, että näppäilytaidot harjaantuvat.

Tämä videon mies on kuitenkin kirjoittanut niin paljon, että hänen sormiaan on vaikea nähdä kirjoituksen aikana. Mies kirjoitti ihmisille jonkinlaisia reseptejä tietokoneella. Touhu näytti sujuvan niin hyvin, että mies on varmasti työskennellyt saman työn parissa useita vuosia.