Kun on nähnyt paljon vaivaa kakun tai ihanan lounaan tekemiseen, siitä ottaa mieluusti kuvan sosiaaliseen mediaan. Vivas neuvoo, miten saat otettua mahdollisimman upeita ruokakuvia ihan vain kännykkäkameralla.

1. Hakeudu luonnonvaloon

Kuva, jonka Delish (@delish) julkaisi


Luonnonvalon avulla saat ruokasi heleyden ja keveyden esille. Ota valokuva ikkunan vieressä tai ulkosalla. Mikäli aurinko paistaa suoraan, himmennä tilaa esimerkiksi kaihtimilla tai verhoilla. Älä missään nimessä käytä kameran salamavaloa – se saa annoksesi näyttämään littanalta ja harmaalta.

2. Anna värien näkyä

Kuva, jonka Delish (@delish) julkaisi


Mieti ruokasi värikkäimpiä aineksia ja nosta ne esille. Yritä myös löytää kuvallesi värikäs tausta, esimerkiksi seinä tai astia. Napattuasi kuvan voit myös lisätä kuvanmuokkausohjelmassa hillitysti saturaatiota, mikä saa värit hohtamaan paremmin.

3. Leiki tarkennuksella

Kuva, jonka Delish (@delish) julkaisi


Aseta puhelimesi toisenlaiseen kulmaan, napauta ruutua siitä kohdasta mistä tahdot tarkennettavan ja ihastu. Saat aikaiseksi dynaamisia otoksia.

4. Puraise


Täydellisyys on tylsää! Tee kuvastasi mielenkiintoisempi ottamalla kakusta haukku tai leikkaamalla pala pois. Parhaimmillaan pääset esittelemään myös luonnoksesi sisällä olevaa tekstuuria. Yksi puraisu donitsista saa himoitsemaan seuraavaa.

5. Jos kaikki muu epäonnistuu, lisää koira


Tai kissa, tai hevonen. Huumori kiinnittää ystävien huomion, jos muuten olosuhteet eivät antaneet myöten herkullisen kuvan ottamiselle. On myös mukavaa näyttää, että tekemällesi herkulle on ainakin yksi innokas vapaaehtoinen maistaja.

Lähde: Cosmopolitan

Aina ei tee mieli harrastaa seksiä ja se on täysin hyväksyttävä asia. Seksiin liittyvistä asioista on hyvä keskustella avoimesti, jotta tilanteista päästään yhteisymmärrykseen.

Tämä video yksinkertaistaa erinomaisesti sen, milloin on “ok” harrastaa seksiä. Esimerkkinä on käytetty teekuppeja tavalla, joka saa jokaisen ymmärtämään, mistä on kyse.

Tuntemattomia sankareita kävelee keskuudessamme päivittäin. Jokainen meistä pystyy pienillä teoilla vaikuttamaan toisen elämään erittäin suurella tavalla.

Videolla näet tilanteen, jossa koira on jäänyt jumiin kanaaliin. Monet ihmiset kävelivät koiran ohitse, kunnes paikalle saapui mies, joka päätti auttaa sitä. Valvontakameran tallentama kuvamateriaali näyttää, kuinka mies kiipeää alas kanaalin seinämää pitkin ja pelastaa lopulta hädässä olleen eläimen.

Tämä pieni teko miehelle merkitsi koko elämää hädässä olleelle koiralle.

Tennispalloilla on muitakin hyödyllisiä käyttötarkoituksia, jotka kaikki eivät liity urheiluun. Videolla nainen asettaa tennispallon seinän ja selkänsä väliin, jonka jälkeen hän alkaa liikuttaa itseään hitaasti.

Pallo hieroo erinomaisesti niskaa ja mikä parasta, saat itse valita kuinka kovaa haluat, että niskaasi painetaan. Pallon käytön jälkeen nainen venyttelee hetken aikaa.

Tämä niksi on erinomainen, mikäli teet paljon esimerkiksi toimistotyötä.

Joskus omaa vaistoaan kannattaa kuunnella ja tehdä juuri niin, kuin se käskee tekemään. 34-vuotias Liz Clark lopetti työnsä baristana vuonna 2006 ja alkoi purjehtimaan ympäri maailmaa. Hän sai itselleen purjeveneen sillä ehdolla, että hän tallentaisi matkaansa valokuvina.

Vuonna 2013 Lizin seuraan pääsi pelastettu Amelia-niminen kissanpentu. Naisen mukaan kissa rakastaa matkustamista ja tulee aina naisen mukaan myös mantereelle. Parivaljakko on kokenut yhdessä valtavasti, mutta useita seikkailuja on varmasti vielä jäljellä.

Katso alta ihastuttavia kuvia parivaljakon seikkailuista:

1.

19

2.

18

3.

17

4.

16

5.

15

6.

14

7.

13

8.

12

9.

11

10.

10

11.

9

12.

8

13.

7

14.

6

15.

5

16.

4

17.

3

18.

2

19.

1

Kuvat: Instagram & Facebook