Avaruusasemilla arkipäiväiset toimenpiteet vaativat paljon tarkkuutta ja huolehtivaisuutta, sillä virhe voisi johta katastrofaalisiin seurauksiin.

Tällä videolla astronautti näyttää kuinka hän pesee kätensä avaruudessa.


Estoniassa oppilaan tekemä kiusa opettajaa kohtaan on herättänyt runsaasti keskustelua ja vihaa. Video on levinnyt eripuolille maailmaa ja nyt ihmiset vaativat lisää oikeuksia opettajille.

Nyt kiusaajat ovat joutunut vastuuseen teoistaan ja tulevat saamaan myös rangaistuksia, joihin kuuluu koulusta erottaminen ja jopa sakkoja. Videolla kummalista on, että kukaan ei puutu kiusaamiseen vaikka kyseessä on kohta eläkepäiville jäävä vanha miesopettaja.


Silloin tällöin nähdään videoita, joissa ihmisillä tapahtuu uskomattoman hyvä tuuri.

Tällä kertaa mies lähti autollaan parkista juuri ennen kuin puu kaatui ja oli varmasti tyytyväinen itseensä.


Vauvat ovat suloisia ja lähes aina iloisia, joka tekee niistä niin ihania. Lähes jokaisella ihmisellä on jossakin vaiheessa elämäänsä vauvakuuma, eikä ihme.

Tällä videolla vauva kertoo päivästään isälle, varo ettet saa vauvakuumetta!

Caleb Moore

X Games on vuosittainen kaupallinen urheilutapahtuma, joka keskittyy extremelajeihin. Sen järjestää yhdysvaltalainen urheilukanava ESPN.

Nyt Aspenin laskettelukeskuksessa järjestetyssä tapahtumassa on sattunut onnettomuus, mikä saattaa johtaa koko X Gamesin ensimmäiseen kuolematapaukseen.

25-vuotiaan Caleb Mooren hyppy moottorikelkalla jäi muutamia senttejä liian lyhyeksi, ja hän sai painavan kelkkansa päälleen.

Caleb Moore on erittäin kriittisessä tilassa, ja hänen ei odoteta selviytyvän. Kelkka teki paljon vahinkoa Mooren sydämmelle, ja aiheutti sisäisiä verenvuotoja.

Evästevalinnat