Muistatko vielä tämän universumin hellyyttävimmän kissavideon, jossa kissaemo kietoo pentunsa hellään syleilyyn, kun pieni kissanpentu näkee painajaista?

Homma toimii eläinmaailmassa näköjään myös toisinpäin ja nyt onkin koiranpennun vuoro lohduttaa emoansa, sen nähdessä pahaa unta. Kun koiraemo näkee painajaista, tietää pieni pentu mitä tehdä. Hetken asiaa ihmeteltyään, käpertyy se äitinsä kainaloon lohduttaen sitä hellästi halaten.

Mureenat ovat ankeriaskalojen suurin heimo, jotka elävät trooppisissa vesissä, usein koralliriuttojen onkaloissa.

Nyt eräs ammattisukeltaja törmäsi merenpohjalla varsin ystävälliseen mureenaan. Se tuli varovasti ulos kolostaan ja alkoi uida naisen ympärillä. Se oli aivan naisen iholla kiinni ja puski itseään tätä vasten. Se näytti tosiaan pitävän kosketuksesta.

Sukeltajan ja mureenan välille tuli läheinen suhde. Näitä eläimiä harvemmin nähdän halailemassa ihmisiä. Ja mikä on kaikista hienointa, kyseinen mureena muisti naisen vielä vuosien jälkeenkin.

Uskomattoman lahjakas italialainen taiteilija Marcello Barenghi on taitava tekemään aidoilta näyttäviä piirustuksia. Hän jäljittelee töissään mahdollisimman tarkasti realistisuutta ja luo piirustuksesta valokuvamaisen useilla pienillä yksityiskohdilla sekä erilaisilla varjoilla ja valoilla.

Vaikka hän onkin lahjakas ja ainutlaatuinen taiteilija, haluaa hän silti jakaa muille sopivat niksit vastaavanlaisien piirustuksien tekemiseen ja oppimiseen. Marcello tekee videoita, missä hän haluaa näyttää muille alusta loppuun työnsä vaiheet. Yhteen työhön kuluu yleensä useita tunteja, mutta Marcello nopeuttaa videon muutaman minuutin mittaan. Hän kirjoittaa myös blogia, missä hän antaa hyviä neuvoja piirtämiseen.

 data-src=

Kuvat: Youtube

Kissasisarukset laitettiin vierekkäin, koska niistä haluttiin yhteiskuva. Se olisikin jo itsessään ollut varsin suloista, mutta tämä video vie kyllä voiton valokuvasta. Videon taka-alalla heiluu lelu, joka on napannut jokaisen pennun huomion. Nyt niiden päät heiluvat tismalleen samanaikaisesti, kun lelu viuhuu ilmassa.

Jos omistat omenakännykän, tämä artikkeli on sinua varten. iPhonessa piilee nimittäin kaikenlaisia jippoja, joista moni ei tiedä. Tähän on koottu 15 sellaista, joiden tarkoitus on helpottaa puhelimen käyttöä.

1.

Jos haluat pyyhkiä pois sen, mitä juuri kirjoitit viestiin, ravista kännykkää ja peru kirjoitus.

2.

Kännykkä latautuu nopeammin, kun siinä on lentokonetila päällä. (Asetukset –> Lentokonetila)

3.

Voit ottaa valokuvan painamalla äänenvoimakkuusnappia.

4.

Voit ottaa monta kuvaa nopeasti peräkkäin painamalla kameran nappulaa pitkään pohjaan.

5.

Saat viestien lähetysajat näkyviin vetämällä viestejä sivusuunnassa.

6.

Voit käyttää kännykkää vatupassina. Mene ensin kompassiin ja pyyhkäise sitten vasemmalle.

7.

Puhelin voi puhua valitsemasi tekstin.

8.

Tuplaklikkaamalla välilyöntiä saat pisteen edellisen lauseen loppuun.

9.

Kun käännät kalenterin sivuttain, se näyttää aikataulut tarkemmin. Pystyasennossa taas näet pelkät päivät, ilman tunteja.

10.

Jos kamera säätää automaattista valotusta ja tarkennusta jatkuvasti, voit lukita sen mieleiseksesi ja ottaa sitten kuvan. Lukitus tapahtuu siten, että painat sormella kuvan keskellä olevaa neliötä, kunnes neliö välkkyy ja kamera ilmoittaa lukinneensa asetuksen.

11.

Sinun ei tarvitse kirjoittaa selaimeen esimerkiksi .com tai .fi -päätteitä, sillä ne löytyvät näppäimistöstä.

12.

Pääset nopeasti sähköpostisi luonnoksiin painamalla pitkään alaoikealla olevaa ”uusi viesti”-merkkiä.

13.

Jos käytät kirjoittaessasi aina jotain tiettyä fraasia tai emojia, voit määrittää sille lyhenteen, jonka näppäilemällä saat fraasin/emojin. (Asetukset –> Yleiset –> Näppäimistö –> Lisää uusi oikotie)

14.

Voit vaihtaa puhelimesi pääsykoodin myös tekstiksi. (Asetukset –> Yleiset –> Pääsykoodi –> laita Numerokoodi pois päältä, jolloin näyttöön ilmestyy kirjaimet ja voit vaihtaa koodin)

15.

Voit tehdä itse omanlaisesi värinähälytykset ja laittaa eri henkilöille eri värinät, jolloin tunnistat, kuka soittaa. (Asetukset –> Äänet –> Soittoääni –> Värinä –> Luo uusi värinä)

Lähde: aplus.com