Vaikka koirat ovatkin ihania, niin silti harva omistaa montaa kymmentä koiraa samaan aikaan. Tällä videolla nähdään kymmenien koirien samanaikainen ruokinta.

Meno on hullua, vaikka kyseiset koirat ovatkin todella hyvin käyttäytyviä.

Videolla mies oli ajamassa hänen moottoripyörällään, kun hän huomasi kanaalissa jumissa olevan vasikan. Mies auttoi vasikan ylös vedestä köyttä sekä moottoripyöräänsä apuna käyttäen. Hän otti väsyneen eläimen moottoripyöränsä kyytiin, ja kuljetti hänet takaisin omistajalleen.

Pässit ovat tunnetusti melko agressiivisia ja pitävät muiden puskemisesta sarvillaan. Tilanteeseen kannattaa varautua, sillä muuten pusku saattaa olla erittäin kivulias.

Tällä videolla näet, kun vihainen pässi pysäyttää moottoripyöräilijän. Aluksi tiedossa on tuijotuskilpailu, jonka jälkeen kamppailu alkaa. Pässi vei tilanteessa pitemmän korren, sillä pyöräilijä lähti lopulta vihaista eläintä karkuun!

Kolareita sattuu joka hetki ympäri maailmaa, mutta harvemmin niistä aiheutuneita tulipaloja tullaan sammuttamaan lentokoneilla. Tällä videolla suuri sammutuslentokone lentää palavan rekan ylitse ja pudottaa suuren lastin vettä sen päälle.

Toivottavasti sammutuksen kohteena olleissa autoissa ei ollut ihmisiä.

Seksin harrastaminen on useimpien mielestä ihanaa. Usein hauskanpito on jollakin tavalla epäterveellistä, mutta seksi tekee asiassa poikkeuksen. Sinun ei kannata enää kehittää aivojasi kännykkäpeleillä, ristikoilla tai muilla aivoille suunnatulla ajanvietteellä. Mene suoraan makuuhuoneeseen ja aloita petipuuhat välittömästi.

”Orgasmin saaminen stimuloi aivojesi kaikkia osia”, kertoo tutkija Rutgersin Yliopistosta.

Kuinka kaikki tapahtuu? Kun saat orgasmin aivot vastaanottavat valtavan määrän ravintoaineita ja happea. Lisäksi aivojesi verenkierto paranee, jonka ansiosta ajatuksesi pysyvät virkeänä, kertoo johtava tutkija Barry Komisaruk.

Koe tehtiin asettamalla naiset koneeseen, joka mittaa aivoja. Kokeen aikana naiset koskettelivat itseään, jonka seurauksena aivoissa tapahtui suuria positiivia muutoksia. Aivojen reaktiot miesten ja naisten orgasmeissa ovat erittäin samanlaiset, joten samat tulokset pätevät myös miehiin.

Lähde: Menshealth.com

Evästevalinnat