Jos veneesi täyttyy vedestä ja vajoaa pinnan alle, mitä teet? Suurin osa ihmisistä luultavasti raahaisi sen rantaan, ja tyhjentäisi vedestä. Tämä tyttö kuitenkin oli oppinut paljon nerokkaamman ratkaisun kanoottinsa tyhjentämiseen, eikä sitä ei tarvinnut kiikuttaa rantaan.

Tämä tarvitsee paljon taitoa ja ketteryyttä, joten ei kuin vain harjoittelemaan!

Ehkä sen takia, että tekstiviestit ovat korvanneet postikortit, on syntynyt jotain tällaista – kortteja, joissa ei toivotella hyvää syntymäpäivää eikä mitään muutakaan perinteistä.

Sapling Press on yhdysvaltalainen yritys, joka myy erilaisia design-printtituotteita. Tähän on koottu 10 hauskaa tervehdyskorttia!

Lähde: Sapling Press

Koiralta oltiin kielletty sängylle meneminen. Onhan se hieman epäreilua, kun kissa saa loikoilla sängyllä miten päin vain, mutta itse ei. Säännöthän ei tietenkään ole voimassa silloin, kun emännän silmäpari ei ole tarkkailemassa puuhiasi.

Mitä tapahtuukaan, kun omistaja lähtee asunnon ovesta ulos?

 

Joskus on kiva katsella ihan tavallisia kuvia. Jos juuri nyt tuntuu siltä, tässä on 23 sellaista kuvaa. Kuvista löytyy ihan tavallisia vuoria ja pihvejä, normaaleita käsilaukkuja ja ovia. Kaikenlaista tavallista ja arkista. Katso vaikka!

1. Ihan tavallinen pihvi

Lähde

2. Perinteinen ovi

Lähde

3. Normaali tulivuori

Lähde

4. Kaunista arkkitehtuuria Floridan yliopistorakennuksessa

Lähde

5. Tavallinen japanilainen jälkiruokaherkku

Lähde

6. Kuivunut palasaippua

Lähde

7. Tavallinen käsilaukku pikkutaskuilla

Lähde

8. Ihan vaan jäätikkö

Lähde

9. Afrikkalainen kasvi hydnora africana

Lähde

10. Perus bataatti

Lähde

11. Ihan tavallinen minigolfrata

Lähde

12. “Tyypillisesti hiiri on kämmenen alle sopiva rasia, jota käyttäjä liikuttelee”, kertoo Wikipedia tavallisesta hiirestä…

Lähde

13. … ja jatkaa vielä: “Hiiressä on lisäksi painikkeita, joiden avulla käyttäjä voi valita ja käsitellä hiirellä osoittamiaan kohteita käyttöliittymässä.”

Lähde

14. Tosi kotoinen puinen ovi

Lähde

15. Lähikuva sormesta kyynärtaipeessa

Lähde

16. Normi napa

Lähde

17. Levitettä leivälle

Lähde

18. Kaunis, ihan tavallinen sohva

Lähde

19. Miehen tyypillinen kainalo

Lähde

20. Perus käsilaukku

https://i0.wp.com/i.imgur.com/29t3WCL.jpg?w=600

Lähde

21. Pihapuu

Lähde

22. Pikachu-pomppulinna

Lähde

23. Ihan tavallinen osteri

Lähde

Via BuzzFeed

Neljä heitteille jätettyä koiraa vaelteli Yhdysvalloissa Mojaven aavikolla. Niiden pelastusoperaatio kesti kaksi päivää. Kaksi koirista oli myös pahoin haavoittunut, sillä niiden kaulassa olleet metallinarut olivat hiertäneet kaulan verille. Koirat vietiin heti eläinlääkäriin ja nyt ne toipuvat ja odottavat uutta kotia.