Ihmiset ovat erilaisia ja jotkin säikkyvät helposti, kun taas toisia ei saa säikäytettyä mitenkään. Ravintolassa työskentelevä kokki on kuitenkin erityisen herkkä pelästymään ja hänen kaverinsa pilailevat tämän kustannuksella päivittäin.

Kokin pestessä raaka-aineita tai laittaessa ruokaa hänen kollegansa tulevat huoneeseen ja säikäyttävät hänet.

Vuosia keikkalavoilla villiinnyttänyt partyrap-kolmikko Veljenpojat julkaisee odotetun debyyttialbumin 5.7.2013. Eturivin hiphop-tuottajien tuottamalla ”V niinku Veljenpojat” -albumilla vierailevat mm. vuoden 2013 virallisella kesähitillä ”Enkeli” ihastuttanut VäinöVäinö, ”Levikset repee” -hitistä tuttu Sini Sabotage, sekä ”Lämpöö” -kesähitillään läpimurron tehnyt Brädi. Veljenpojat juhlistaa levyn julkaisua esiintymällä julkaisupäivänä Summer Up -festivaalissa Lahden Mukkulan rannassa.

Kerro hauskin festarikokemuksesi ja me kerromme sen muille – anonyymisti, tottakai! Arvomme kahden päivän lipun Summer Uppiin, sekä kaksi V niinku Veljenpojat -albumia.

Osallistu klikkaamalla tästä!


Nopea kilpailu päättyy jo keskiviikkona 3.7.2013 klo 21.

Uudessa-Seelannissa järjestettiin pyöräilykilpailu, jossa vuorelta tullaan alas niin nopeasti kuin mahdollista. Kilpailuun osallistuminen vaatii käsittämätöntä pyöränhallintaa, sekä keskittymiskykyä.

Tällä videolla pääset hyppäämään yhden kilpailijan kyytiin, jonka päähän oli asetettu GoPro -kamera.

Katolilaisen kirkon toimista keskustellaan usein julkisuudessa. Monet papit väittävät elävänsä selibaatissa, mutta joskus himoja on mahdotonta vastustaa.

Ensi kerralla kyseinen pappi voisi hoitaa itsetyydytyksen kuitenkin jossain muualla kuin kesken jumalanpalveluksen.

BassConiin juhlimaan kokoontuneet ihmiset saivat ihmetellä, kun nätti tyttö luuli miestä oikeaksi hevoseksi. Syynä naisen sekoiluun olivat ilmeisesti olleet huumeet, sillä hevosmaskia päässään pitävää ihmistä ei voi tuijottaa näin kauan totisella ilmeellä.