Hätätilanteissa jokainen pystyy auttamaan kantamalla pienen kortensa kekoon. Tämä video on loistava esimerkki kuinka ruuhkaisella tiellä voi väistää ambulanssia.

Videolla näyttää kuin autoilijoilla ei olisi juurikaan tilaa väistää, mutta he tekivät kaikkensa jotta ambulanssi pääsi jatkamaan eteenpäin. Tältä videolta pisteet lähtevät ehdottomasti Saksalle!

Taekwondo on korealainen itsepuolustuslaji. Suomeksi nimi taekwondo on käännetty muotoon ”jalan ja käden tie”. Taekwondoharrastajasta käytetään nimitystä taekwondoin.
Videolla kyseistä lajia harrastava mies näyttää miten lajia ei kuulu harrastaa. Pieni lapsi saa muun muassa laudanpätkän päähänsä ja potkut osuvat sinne sun tänne.

Rullalautailu eli skeittaus on liikkumista rullalaudalla erilaisia temppuja tehden. Vasta 3-vuotias Matty on uskomattoman lahjakas skeittaaja, vaikka hän ei olekkaan ehtinyt harjoitella paljoa nuoren ikänsä takia. Tällä videolla hän esittelee taitojansa, jotka saavat monen suun loksahtamaan auki!

Työpaikalle meneminen on ehdottomasti päivän kohokohta, vai onko sittenkään…? Tällä videolla näet ihmisiä jotka sekosivat työpaikallaan pahemman kerran.

Heillä oli ollut todella huono päivä ja pienet virheet ja epäkohdat käynnistivät täyden kaaoksen.

Rintaliivit ovat rintoja tukeva naisten alusvaate. Yleensä tytöt alkavat käyttää rintaliivejä noin 12-14-vuotiaina, jolloin rinnat alkavat useimmiten olla jo sen verran kookkaat, että ne tarvitsevat tukemista. Käytön aloittamisesta eteenpäin rintaliivejä käytetään yleensä läpi elämän.

Push-Up -rintaliivit kohottavat tissejä, jolloin niiden muoto ja ulkonäkö muuttuu. Japanissa Push-Up -rintaliivejä on myytävänä myös miehille.