Venäjällä autokuskit eivät ole kaikista vastuuntuntoisimpia kansalaisia, ainakin kameroiden tallentamien pätkien perusteella. Tässä hurjassa yhteentörmäyksessä mies selviää ilman naarmuja hyppäämällä päin tuulilasia juuri ennen osumaa ja välttää näin auton “alle” jäämisen.


Tällä hauskalla videolla ulkomaalainen mies kokeilee laulutaitojaan laittamalla päänsä jonkinlaiseen aukkoon. Tuloksena syntyy hauska ja hyvänkuuloinen lauluesitys, jolle ympärillä olevat ihmiset nauravat.

Laskuvarjojääkärinä persianlahden sodassa toiminut Arthur Boorman menetti kävelykykynsä hyppyjen takia. Lääkärit kertoivat miehelle ettei hän pystyisi kävelemään ilman apua ikinä enään.

Arthur hyväksyi tämän faktana 15-vuoden ajan. Boorman liikkui harvoin, ja niinä harvinaisina kertoina vain pyörätuolilla tai kävelykepeillä. Arthur myös alkoi lihoamaan järkyttävästi.

Kukaan ei pystynyt auttamaan 47-vuotiasta Boormania, kunnes hän tapasi yoga-ohjaaja Dallas Pagen. Page muutti Arthurin elämän kokonaan alle vuodessa.

Nykyään Arthur on hyväkuntoinen normaali mies, ja hän todisti lääkärien faktat fiktioksi. Arthur käskee ihmisiä lopettamaan itsensä aliarvioimisen, koska kaikki on mahdollista jos vain uskot itseesi.

 

Nämä näppärät kaverukset päättivat ajaa autolla paikalliseen supermarkettiin, ja kuvasivat sen vielä kännyköillään. Kaupan vartijat eivät olleet mielissään, mutta mitä he olisivat voineet tehdä liikkuvalle autolle?

Onko Suomessa tapahtunut samanlaisia tempauksia, ajettu pösöllä prismaan ostoksille?

Photobombbaus tarkoittaa kuvan pilaamista erilaisin tavoin. Yleensä lopputulos on kuitenkin hulvaton, joten ehkä photobombbaus on jopa suotavaa.

Our Little Treasure

Sheep Bombed

My, What a Big Head You Have!

Let Me In

Photobombing Deer

Exsqueeze Me

Soon