Kun lähdet matkalle erämaahan kannattaa mukaan ottaa tulentekovälineet, sillä muuten saatat olla ongelmissa yöllä. Tämä prätkäjengi oli lähtenyt matkustamaan ja huonon sään takia he ei vät meinanneet saada tulta syttymään kunnolla.

Onneksi ongelmaan löytyi kuitenkin ratkaisu, joka ei ollut aivan tavanomaisimmasta päästä.

Välillä sattuu ärsyttäviä tilanteita, jolloin kiireessä pitäisi löytää kotoaan esimerkiksi lompakko. Nyt ongelmaan on keksitty ratkaisu, joka helpottaa elämääsi huomattavasti.

Tile ™ niminen yritys keksi nimittäin tuotteen, jonka avulla voit löytää hukkaamasi tavarat sen jälkeen kun olet asentanut niihin pienen Tile -laatan.

Jotkin autoilijat tekevät hurjia temppuja liikenteessä, sillä he haluavat näyttää muillekin ajotaitojaan. Videolla edessä ajava auto driftaa koko moottoritien liittymän lähes täydellisesti.

Pariskunnilla on tapana tehdä toisilleen jekkuja, kun aika käy tylsäksi. Piloihin liittyy yleensä toisen pelästyttäminen, joka ainakin tällä videolla onnistui hieman liiankin hyvin.

Pojan tyttöystävän nukkuessa hän oli asettanut ”kummituksen” television eteen ja näytti siltä kuin kummitus olisi ryöminyt suoraan huoneeseen television lävitse, kuten Ring -kauhuelokuvissa. Poikaystävä sai luultavasti kuulla kunniansa seuraavana aamuna, lisäksi hän ei varmasti uskalla nukkua turvallisesti talossa seuraavina öinä!

Tatuoinneilla on yleensä tarkoituksena olla jokin sanoma liittyen esimerkiksi läheisiin tai mottoihin. Tatuointia ottaessa kannattaa kuitenkin miettiä tarkkaan, jottei muutamien vuosien jälkeen ala katumaan leimaansa.

Mikäli haluat ottaa tatuoinnin, sinun tulisi olla aivan varma siitä mitä haluat. Monet ihmiset erehtyvät ottamaan hetken päähänpiston vuoksi tatuoinnin, joka on ihossa vielä vanhanakin. Eniten mokia sattuu humalassa, jolloin estot ovat pienemmät.

Tässä kuvasarjassa on esiteltynä mitä kummallisimpia tatuointeja, joita ihmiset ovat itseensä ottaneet:

WTF Tattooes (1)

WTF Tattooes (2)

WTF Tattooes (3)

WTF Tattooes (4)

WTF Tattooes (5)

WTF Tattooes (6)

WTF Tattooes (7)

WTF Tattooes (8)

WTF Tattooes (9)

WTF Tattooes (10)

WTF Tattooes (11)

WTF Tattooes (12)

WTF Tattooes (13)

WTF Tattooes (14)

WTF Tattooes (15)

WTF Tattooes (16)

WTF Tattooes (17)

WTF Tattooes (18)

WTF Tattooes (20)

WTF Tattooes (21)

WTF Tattooes (22)

Lähde: Oddstuffmagazine