Aluksi vaikuttaa siltä, että kaveri lähtee käsipelillä kiipeämään ihan tavallisesti seinää ylös. Tai tavallisesti ja tavallisesti. Hänellä ei ole mitään turvavaljaita. Sitten näyttää siltä, että mies melkein tippuu, sillä hän ei saa kunnon otetta seinästä. Hän yrittää uudestaan eikä vieläkään pääse ylemmäs. Miehen ratkaisua tähän tilanteeseen tuskin kukaan osaa odottaa. Aivan uskomaton!

Koira istuu auton takapenkillä ja tähyilee ikkunasta ulkona liikkuvaa oravaa. Se sekoaa oravasta niin paljon, että se alkaa äännellä omituisesti. Sen ääni kuulostaa siltä, kuin se yrittäisi haukkua ja vinkua samaan aikaan. Tällaista ääntä ei ihan joka koira pidäkään!

Jokainen tietokoneenkäyttäjä tietää sen ilmoituksen näytöllä, joka varoittaa, muistuttaa tai ilmoittaa meneillään olevasta toiminnosta. Esimerkiksi siis, kun olet poistamassa valokuvaa, kone varmistaa, haluatko oikeasti poistaa sen.

Amerikkalainen graafinen suunnittelija Victoria Siemer loi sydänsuruista kuvasarjan nimeltä Human error yhdistämällä kuviin tietokoneen ruudulle ilmestyvät ilmoitukset. Jos olisikin niin helppoa pyyhkiä pois paha mieli. Ja jos sen voisi tehdä niin helposti kuin nappia painamalla…

Lähde: Witchoria.com / Facebook

Daruden eli Ville Virtasen säveltämä ”Sandstorm” -kappale on ehkä maailman tunnetuin teknobiisi ja siitä on tehty tuhansia remixejä. Videolla näet nuoren amerikkalaismiehen loistavan version tästä huippusuositusta kappaleesta.

Naurua on vaikeaa pidätellä, kun biisi lähtee kunnolla käyntiin ja kaverit alkavat räkättämään kuvatessaan tilannetta.

Koira löydettiin Intian katuojasta todella huonossa kunnossa. Pelastajat eivät olleet varmoja, oliko se edes elossa, sillä se näytti enemmän kuolleelta kuin elävältä. Koira kuitenkin hengitti vielä ja sillä oli mahdollisuus selvitä.

Sen pää oli täynnä matoja, ja koirasta lähtevä paha haju haisi metrien päähän. Koira sai apua juuri ajoissa, sillä se olisi menehtynyt parin päivän sisällä ilman tarvittavaa hoitoa. Koira nimettiin Toffeeksi, ja siitä pidettiin hyvää huolta Intian eläinapujärjestössä.

Kolmen viikon hoitojen jälkeen sitä ei tunnista enää samaksi koiraksi. Toffee on nyt terve, sekä täynnä elämäniloa.

ENNEN

JÄLKEEN

Evästevalinnat