Halloween-aika lähenee taas, mikä riemastuttaa erityisesti niitä, jotka tykkäävät järjestää karmivia juhlia ystävilleen. Tämä kakkuohje kertoo, miten voit väsätä mielettömän hienon aivokakun, joka varmasti saa kaikkien huomioon juhlissa.

Valmista ensin syvään vuokaan kakkupohja. Tässä on käytetty amerikkalaista red velvet cake -ohjetta, jotta aivot saavat punaisen värinsä. Suomenkielinen ohje pohjalle löytyy täältä.

Kun pohja on muotoiltu veitsellä pyöreäksi, leikkaa siihen keskelle ja sivuille urat. Sivele pinta sen jälkeen siirapilla, jotta kakku ei kuivu.

Lisää päälle vielä sokerista, munanvalkuaisista ja voista tehty kuorrute. Sitten voitkin ruveta asettelemaan marsipaanipötkylöitä päällekkäin.

Lopuksi pinnalle tulee vielä vadelmahilloa.

Kukaan ei saa tästä kakusta silmiään irti.

Nam!

Tällä videolla näkyy yksityiskohtaisemmin kakun rakennus:

Via Bored Panda

Amerikkalainen valokuvaaja Eric Pickersgill poisti kännykät ja muut älylaitteet valokuvistaan osoittaakseen, kuinka älyttömän riippuvaisia me olemme niistä jatkuvasti. Jos porukassa on ihminen, joka ei näprää kännykkäänsä, hän on automaattisesti täysin ulkopuolinen, sillä puhelimen kanssa pelaava ihminen ei ole tilanteessa koskaan läsnä.

Kuvat otettiin niin, että Eric pyysi tuntemattomia ihmisiä ja ystäviään säilyttämään asentonsa, mutta laittamaan puhelimensa pois.

Ja tältä se näyttää:

© Eric Pickersgill

© Eric Pickersgill

© Eric Pickersgill

© Eric Pickersgill

© Eric Pickersgill

© Eric Pickersgill

© Eric Pickersgill

© Eric Pickersgill

© Eric Pickersgill

© Eric Pickersgill

© Eric Pickersgill

© Eric Pickersgill

© Eric Pickersgill

© Eric Pickersgill

Lähde: Eric Pickersgill

Via Huffington Post

Kristina Webb on vasta 19-vuotias, mutta hänen työnsä näyttävät siltä kuin niiden tekijä olisi harrastanut piirtämistä pidemmänkin aikaa kuin teinivuodet. Kristina käyttää töissään paljon todellisen elämän esineitä ja asioita, kuten muun muassa ruokaa, kukkien terälehtiä ja kenkiä.

Nämä upeat työt syntyvät niin, että ensin Kristina ottaa kuvan esineestä, skannaa sen ja lisää siihen sitten piirustuksensa.

Lisää infoa: Kristina Webb Art / Colour Me Creative / Amazon / Facebook / Instagram

Via Bored Panda

Tim ja Wendy ovat olleet naimisissa 12 vuotta, ja heidän hiustyylinsä on pysynyt koko ajan muuttumattomana. Tim ei itse asiassa ole tehnyt tukalleen mitään 30 vuoteen, ja Wendykin leikkasi latvojaan viimeksi 90-luvulla. Molempien päässä on siis valtava pehko, joka ylettyy pitkälle alaselkään. Nyt he pääsevät muodonmuutokseen, jonka jälkeen kumpaakaan ei meinaa tunnistaa enää samaksi henkilöksi.

21-vuotias mies istui bussissa, kun yhtäkkiä tuntematon ihminen otti häntä kädestä kiinni.

”Luulin aluksi, että hän pelleili, mutta sen jälkeen ymmärsin, että mies tarvitsi lohtua ja tukea”, kertoo 21-vuotias Godfrey Coutto Huffington Postille.

Godfreystä ja apua tarvinneesta miehestä otettu inhimillnen kuva leviää Facebookissa nopeaa vauhtia.

I didn’t know if u can post this but I would liking to say thank you to the guy who was seating beside a special needs…

Posted by Only In Hamilton on 6. lokakuuta 2015

 

Tämä erityinen tilanne kuvattiin bussissa Ontariossa, Kanadassa, kun Godfrey Coutto oli matkalla töistä kotiin. Aluksi cp-vammainen mies piti nuorukaista vain kädestä, mutta lopulta hän myös nojautui miehen olkapäätä vastaan.

”Mielestäni tilanne oli uskomaton. Joskus täytyy asettaa itsensä toisen asemaan, jotta voi auttaa”, kertoo Godfrey Huffington Postille.

Kun kuva cp-vammaisen Robertin tilanteesta lähti leviämään hänen perheensä kuuli tilanteesta, ja halusi kiittää Godfreytä tarjoamastaan tuesta ja turvasta. Nuorukaisen mukaansa hänen äitinsä on opettanut pienestä pitäen, että muita ihmisiä täytyy auttaa tarpeen tullen.

Via: Omtalat

Evästevalinnat