Mikäli olet järjestämässä lähiaikoina juhlia, melonismoothie on oiva valinta tarjoiltavaksi. Helppo ja raikas smoothie on virkistävä ja se sisältää paljon nestettä, jota ihminen tarvitsee kesäisin tavallista enemmän. Juoman valmistamiseen kuluu vain muutamia minuutteja, eikä tiskiä ei synny lainkaan.

Tässä kesän hittismoothien valmistusohje:

1. Tarvitset poran, vesimelonin ja henkarin.

2. Leikkaa veitsellä vesimeloniin pieni reikä.

3. Tämän jälkeen irrota henkarin metalliosa ja taivuta se niin, että se mahtuu sisään meloniin tekemästäsi reiästä.

4. Kiinnitä taivutettu henkari poraasi.

5. Sekoita melonin sisustaa noin 30 sekunnin ajan, ja yritä saada sisältö mahdollisimman hyvin sekoitettua parhaan lopputuloksen saamiseksi.

6. Leikkaa tämän jälkeen kertakäyttömukista suuaukko, josta melonismoothie pääsee valumaan.

7. Muista myös muotoilla melonissa oleva reikä mahdollisimman tarkasti, jotta mehua ei pääse valumaan suuaukon ulkopuolelta.

8. Melonille voi tehdä hauskat kasvot.

9. Ja eikun juomaan!

10. Voit halutessasi tehdä melonille jalustan leikkaamalla siitä siivun pois.

11. Sillä tavalla se pysyy pöydällä tukevasti.

12. Nam!

 Kuvat: Youtube

Luonto todistaa jälleen kerran, ettei kaveruus katso ulkomuotoa. Videolla pieni sorsanpoikanen joutuu kalojen saartamaksi ja aluksi tulee olo, kuin kalat vaanisivat sorsaa.

Kalojen käytöksellä on kuitenkin syynsä, sillä pieni lintu syöttää kaloja vuorotellen yksi kerrallaan. Välillä kalat eivät malta odottaa vuoroaan, mutta sorsa hallitsee tilanteen hienosti ja rauhallisesti.

“Tässä sinulle”

“Muistakaa, yksi kerrallaan”

Kaikilla meillä on joskus huonoja päiviä. Tuntuu että mikään ei suju ja kaikki menee pieleen. Ärsyttävien asioiden ei tarvitse välttämättä olla mitään suuria, jo pelkästään kahvin läikyttäminen työpöydälle voi saada sinut hermostumaan.

Nämä kuvat saattavat helpottaa hieman oloasi, sillä ne näyttävät, ettet ole ainoa jolla läikkyy kahvit pöydälle. Yritä ajatella positiivisesti – et ole vielä tullut katosta läpi tai saanut koiran pissoja kasvoillesi.

Lähde: imgur.com, 9gag.com

Aliravittu ja yksinäinen Rosie-kissa adoptoitiin perheeseen vain muutaman viikon ikäisenä. Onneksi perheessä oli Lilo-niminen husky, joka suostui ottamaan kissan kaverikseen. Suloisista kaveruksista tuli hetkessä erottamaton parivaljakko, eikä niitä juurikaan näe erossa toisistaan.

Nicole Elliot on nainen, joka omistaa suuren sydämen. Hän huomasi ilmoituksen löytöeläinkodissa olevasta Chester-koirasta, jonka viimeiset hetket alkoivat olla käsillä pahasti levinneen syövän takia. Nicole päätti ottaa koiran saattohoitoon, jotta sen ei tarvitsisi kuolla yksin löytöeläinkodissa. Nicole tiesi, ettei koira tule elämään enää kauaa, joten päätti tehdä tämän loppuelämästä mahdollisimman hyvän.

Nicole Elliot halusi antaa kodin Chester-koiralle, joka elää viimeisiä hetkiään. Hän ei kestänyt ajatusta siitä, että koira joutuisi kuolla yksin löytöeläinkodissa.

 Nicole listasi paperille asioita, joita hän haluaa Chesterin kokevan ennen kuolemaansa.

Chester saa rakkautta, jota se ei löytöeläinkodissa pystynyt tuntemaan. Sillä on nyt perhe, joka rakastaa ja välittää siitä.

Nicole osti Chesterille paljon hyvää ruokaa, erilaisia herkkuja, mukavan pedin, leluja ja kaikkea muuta sellaista, mitä jokaisella koiralla pitää olla.

Chester on päässyt nauttimaan luonnosta täysin siemauksin. Se rakastaa temmeltää vedessä Nicolen tyttären kanssa.

Myös kodin lämpö on tullut tutuksi. Chesterillä on siellä seuranaan Nicolen perheen lisäksi koirakaveri ja kolme kissa. Sen ei tarvitse olla yksin.

Kukaan ei voi tietää, milloin Chesterin elämä päättyy. Mutta kun se päättyy, niin sillä on ympärillään rakastava perhe, joka on vierellä viimeiseen asti.

Lähde: Facebook