Arjen kiireissä tulee sutaistua usein pitkät hiukset ponihännälle, mutta kyseinen kampaus voi olla muutakin kuin hiirenhäntä niskan päällä. Tällä videolla näet helpon rutiinin, jolla saat ponihännästäsi näyttävän ja tuuhean. Salainen kikka on tehdä se osissa ja käyttää hiusklipsejä eri kerroksiin.

Martinselkosen eräkeskuksessa päästiin todistamaan ihanaa hetkeä, jossa äitikarhu kutsui pentunsa alas puusta, jotta se pääsisi imettämään niitä.

Video on kerännyt huimat 800 tuhatta katselukertaa eikä ihme, sillä rakkaus paistaa videolta ihanalla tavalla. Video on myös hieno esimerkki siitä, että karhut eivät ole niin pelottavia kuin moni ihminen mielessään kuvittelee.

Me kaikki tarvitsemme tämänkaltaista rakkautta. <3

Lähde: Facebook / Martinselkonen

Ajatusten lukeminen on mahdollista, sillä ihmisten kasvot paljastavat pienen pieniä piirteitä, joita lahjakkaat ihmiset pystyvät tulkitsemaan.

Amerikan Talent -esityksessä nähtiin uskomaton esitys, jossa lavalle astellut pari ennusti kaikki tuomarien valinnat. Tuomarien tehtävänä oli valita karkkeja ja naisen tehtävänä oli ennustaa, mitä he olivat valinneet.

Lopussa tilanteeseen tulee kuitenkin todellinen juonenkäänne, joka saa kaikki ihmiset hämmästyksiin.

Tanssiminen on parasta hyvässä seurassa, eikä sillä oikeastaan ole väliä, kuinka hyvin tanssii. Hyvä seura ja iloinen mieli on tärkeintä. Mies opetti sadalle ihmiselle saman koreografian ja kuvasi siitä ihanan positiivisen videon. Sen kuvaaminen kesti kaksi kuukautta ja puolet ajasta mies ajoi ympäri USA:ta ja Kanadaa.

Tämä on tarina yksinäisyydestä ja hyväntahtoisuudesta.

Eräässä roomalaisessa kerrostalossa naapurit hälyttivät poliisit paikalle, kun kuulivat kovaäänistä itkua seinien takaa. Neljä poliisia saapui paikalle ja löysivät 84-vuotiaan Jolen ja 94-vuotiaan Michelen heidän pienestä asunnostaan. Vanhempi pariskunta ei ollut tehnyt rikosta, eikä heidän kotiinsa oltu murtauduttu.

Jole ja Michele olivat alkaneet itkeä katsoessaan televisiota, sillä he huomasivat kuinka paljon vihaa ja tuhoa uutisissa näytettiin. Jole itki niin kovaa, että naapurit hälyttivät poliisit paikalle, sillä luulivat, että jokin on hätänä. Pariskunta on ollut naimisissa lähes 70 vuotta ja he tunsivat olonsa erittäin yksinäiseksi. Heidän luonaan ei vieraillut kukaan.

Keittiössä oli vain muutamia kuivuneita rypäleitä ja vähän merkkejä kunnon ateriasta. Kun partio odotti ambulanssin saapumista, yksi poliiseista päätti kokata Jolelle ja Michelelle yksinkertaisen annoksen pastaa, voilla ja parmesaanilla. Muut poliisit pitivät sillä aikaa seuraa parille ja juttelivat heidän kanssaan.

Rooman poliisi jakoi tapauksen Facebook-sivullaan, jonka mukaan aviopari on ollut yhdessä koko elämänsä ajan, mutta heillä oli vain televisio seuranaan toistensa lisäksi. Heidän kohdallaan yksinäisyys on tuntunut järjettömän raastavalta.

Poliisit tajusivat nopeasti saapuessaan asuntoon, että siellä ei ollut tapahtunut rikosta. Heitä vastassa oli kuitenkin jotakin paljon haastavampaa: pariskunta, joka tarvitsi vain hieman apua ja lämpöä.

Lähde: Buzzfeed

Kuva: Questura Di Roma