Mitä tarvitset?

Kolme tai neljä puista keppiä, joista tehdään tuolille jalat. Ja tietysti betonia ja vettä sekä sankon. Jos kaapista löytyy vielä maalia ja hiomapaperia, niin täydellistä.

Betoni sekoitetaan sankossa veteen, siihen isketään kepit pystyyn ja sitten odotellaan vuorokausi, että betoni kuivuu. Sen jälkeen tuoli vedetään irti ja istuinosa hiotaan tasaiseksi. Maalia pintaan ja homma on siinä.

Tällaiseen parivaljakkoon ei törmääkään ihan joka päivä. Blue-kenguru sekä Trooper-koira ovat olleet kaveruksia pienestä asti, ja ne taitavat tosiaan pitää toistensa seurasta. Kenguru rapsuttelee koiraa hauskan näköisesti, mikä päätyy lopulta leikkimieliseen kiusotteluun niiden välillä.

Espanjalainen katutaiteilija Pejac osaa kaunistaa harmaata seinää erikoisilla maalauksillaan. Miehen teoksia löytyy sekä Espanjasta että Pariisista, alueilta, jotka ovat enemmän hylätty kuin asuttu. Tyypillistä Pejacille on keskittyä tummiin silhuetteihin ja tarkkoihin yksityiskohtiin.

Tässä näet 14 kuvaa taiteilijan taidoista.

Lähde: Pejac / Facebook

Jos Roberto Perez joskus sattuu antamaan sinulle hiustenleikkuun, niin kannattaa varautua. Kyseessä ei nimittäin ole mikään ihan tavallinen parturi-kampaaja.

Roberton voisi oikeastaan luokitella enemmänkin taiteilijaksi. Kuvat kertovat kyllä, että miksi.

Lähde: Instagram

Reddit-käyttäjä meancloth jakoi ultrakuvan, jossa perheen uusi tulokas näyttää tyytyväisenä peukkua. Sen lisäksi, että kohdussa näyttää olevan kaikki hyvin, sieltä on kaikki tuplahyvin. Perhe saa nimittäin kaksoset.

Mieletön kuva!

http://i.imgur.com/MdrKNe8.jpg

Lähde: Reddit