Coca Cola on monen ihmiset suosikkijuomaa, jonka takia siitä on mukava valmistaa erilaisia virvokkeita. Tällä videolla näet kuinka valmistetaan itsestään jäätyvää Coca Colaa.

Juomaa on hyvä nauttia kuumina kesäpäivinä ja voit myös hämmästyttää kaverisi tällä ”taikatempulla.”

Videolla vasta 6-vuotias tyttö soittaa pianoa hämmästyttävän hyvin. Hänen taitonsa omat lähes samalla tasolla kuin monella ammattisoittajalla, jotka ovat harjoitelleet monia vuosia.

Piano on kosketinsoitin, jota voidaan pitää myös joissain tilanteissa kielisoittimena tai jopa lyömäsoittimena. Pianolla on tärkeä asema länsimaisessa, erityisesti klassisessa musiikissa soolo- ja säestyssoittimena, kamarimusiikissa sekä suosittuna työkaluna säveltämisessä, musiikkiesitysten harjoittamisessa ja musiikin opiskelussa.

 

Venäjän liikenteessä taas sattuu ja tapahtuu. Kuorma-autosta lähti kesken ajon vasemmanpuoleiset etu-, ja takarenkaat, jotka osuivat vastaan tulevan auton keulaan. Tämän jälkeen renkaat jatkoivat pomppimista ja osuivat lopulta rekan takana ajaneen auton tuulilasiin. Auton kojelautakamera tallensi vaarallisen näköiset tapahtumat kameralle, ja onneksi tässäkin tapauksessa oli onni onnettomuudessa!

Golfpallot näyttävät ulkopäin kaikki samanlaisilta, mutta todellisuudessa pallojen rakenteessa on runsaasti eroja. Opettaja James Friedman halusi tutkia pallojen sisältöjä leikkaamalla niitä halki.

Tulos oli yllättävä, sillä pallojen sisältä löytyi mitä ihmeellisimpiä kuvioita ja materiaaleja:

1.

inside of golf balls cross sections james friedman (2)

2.

inside of golf balls cross sections james friedman (5)

3.

inside of golf balls cross sections james friedman (6)

4.

inside of golf balls cross sections james friedman (8)

5.

inside of golf balls cross sections james friedman (7)

6.

inside of golf balls cross sections james friedman (9)

7.

inside of golf balls cross sections james friedman (3)

8.

inside of golf balls cross sections james friedman (4)

9.

inside of golf balls cross sections james friedman (10)

10.

inside of golf balls cross sections james friedman (11)

Lähde: Twistersifter

Kuvaaja: JAMES FRIEDMAN

Kultaisetnoutajat ovat erittäin lojaaleja koiria, jotka mielellään palvelevat omistajaansa. Videolla koira juoksentelee ympäri jokea ja saa pyydystettyä valtavan lohen.

Omistajan tulisi olla ylpeä näin lahjakkaasta koirasta, joka nappaa kalan muutamassa minuutissa joesta!