Avaruudessa tapahtuu taas. Tutkijat löysivät massiivisen mustan aukon, joka vastaa massaltaan 12 miljardia aurinkoa. Kyseinen löydös on auttanut tutkijoita ymmärtämään, että mustien aukkojen kasvun yläraja on luultua korkeampi. Siltikään löydös ei ole suurinta laatuaan. Tutkijat ovat myös löytäneet aikaisemmin mustan aukon, jonka massa vastaa 40 miljardia aurinkoa.

Tämä jälkkäri valmistuu nopeasti. Tosin se vaatii tovin aikaa jäätyä, mutta itse tekovaihe on yksinkertainen ja sopii kaikille kahvinrakastajille.

1. Tee noin puolen desin verran vahvaa kahvia. Sen voi tehdä myös instant-kahvijauheesta.

2. Kaada sitten kannuun 1,5 desiä kondensoitua maitoa. (Huom. Tämä ei ole sama kuin maitojauhe tai makea laktoositon maito. Kondensoitua maitoa myydään etnisissä kaupoissa ja suurissa ruokakaupoissa.)

3. Sekoita kahvi maidon sekaan.

4. Kaada noin puoli litraa kuohukermaa isompaan kulhoon ja sekoita kahvi-maito-seos mukaan.

5. Vatkaa seos jämäkämmäksi ja laita pakkaseen muutamaksi tunniksi.

6. Herkuttele.

 

Lapset leikkivät pihalla lumisotaa. Yksi lumipalloista lensi odottamattoman kauas, ja osui suoraan poliisiin. Lapset luulivat olevansa pulassa, kun poliisi ja tämän kollega kävelivät heitä kohti. Toisin kuitenkin kävi, nimittäin poliisit halusivat vain haastaa lapset leikkimieliseen lumisotaan.

Tästä esityksestä ei ammattitaitoa puutu. Kolme ukrainalaista nuorta naista hämmentää yleisön ja tuomarit todella mahtavalla ja hienosti synkronoidulla esityksellä. Tasapainoilua, voimaa ja ketteryyttä vaativat asennot melkein sattuvat katsojaan, niin mielettömiä vääntöjä ja venymisiä ne vaativat. Tytöt kisasivat tällä esityksellä akrobatiavoimistelun maailmanmestaruudesta vuonna 2010 ja sijoittuivat kolmanneksi.

Maapallo on ollut monien komeettojen ja meteoriittien törmäyskurssilla. Useimmat komeetat ovat olleet pieniä törmätessään maahan, joten niistä ei ole ollut ihmisille haittaa.

Mutta mitä tapahtuisi, jos isompi asteroidi osuisi maahan? Discovery Channel on tehnyt videon siitä, millainen vaikutus sillä olisi maapalloon. Asteroidin halkaisija on 500km, ja sen törmäyspaikaksi annettiin Tyynimeri. Törmäyksen voimasta valtava paineaalto lähtisi leviämään ympäri maapalloa tuhoten lähes kaiken tieltään. Myös ilmakehän lämpötilat kohoaisivat elinkelvottomaksi.

Evästevalinnat