Jätitkö avaimesi väärään paikkaan?

Ei hätää, sillä tässä on halpa ja helppo tapa murtautua auton sisälle. Auto ei myöskään koe suurempia vaurioita, kun verrataan muun muassa sorkkaraudan käyttöön.

Älkää kuitenkaan kokeilko tätä tyyliä muiden autoihin, sillä luvassa on putkareissu! 🙂

Jalkapallosta piittamaton mies päätti pilailla hieman maamiestensä kustannuksella. Mies käveli ympäri kotikaupunkiinsa sammutellen baarien televisioita ostamillaan kaukosäätimillä.

Ihmiset olivat raivoissaan ruudun pimetessä ratkaisevassa kohdassa, jos väkijoukolle olisi selvinnyt kuka oli vastuussa tapahtuneesta, olisi jekkumestarille käynyt huonosti.

Bimzie lempinimellä Lowvillen kaupungissa kulkeva mies on kerännyt itselleen melkoisen maineen tekemällä tyhmiä temppuja päivästä päivään.

Nyt mies on kuitenkin päättänyt tuhota naapurinsa purkutuomion saaneen siilon itse, lekaa apuna käyttäen.


Melbournessa juhlittiin uutta vuotta railakkaasti ja nyt tapahtumasta on kuvattu video. Video on laitettu pyörimään takaperin, jonka seurauksena se näyttää aivan taianomaiselta. Sääli, että tällaisia raketteja olisi mahdotonta valmistaa.

Humassa olevat ihmiset saattavat olla erittäin ärsyttäviä. Tämä mies melusi koneessa, jonka jälkeen hänet kiinnitettiin tuoliin.

Tapahtuman jälkeen matka sai jatkua jälleen rauhallisesti.

Dang.