Ranskasta kotoisin oleva Karine Gombeau, oli lomamatkalla New Yorkissa. Matkan aikana tapahtui kuitenkin jotain, minkä nainen tulee varmasti muistamaan ikuisesti. Kaikki alkoi tilanteesta, jossa hän tarjoutui auttamaan koditonta miestä.

nypost

Karine oli perheensä kanssa kävelyllä, kun huomio kiinnittyi roskista tonkivaan mieheen. Karinen mielestä näky oli surullinen, jonka seurauksena hän päätti antaa ravintolasta ostamansa pizzan lopun miehelle.

nypost

Mies ihmettele aluksi, mitä pussin sisällä oli. Koditon mies puhui englantia ja Karine ranskaa, joten he eivät oikein ymmärtäneet toisiaan.

Mies oli kuitenkin kiittänyt Karinea sydämensä pohjasta.

Kaksi päivää myöhemmin, hotellin henkilökunta näytti hänelle lehdessä olevaa kuvaa. Kuvassa oli Karine “kodittoman miehen” vieressä ja mies olikin valeasuun pukeutunut Richard Gere!

nypost

Karine oli mennyt keskelle “Time out of mind” –elokuvan kuvauksiin, jonka pääosaa näytteli Richard Gere.

Tämä ei kuitenkaan tee naisen eleestä yhtään sen huonompaa — jaa artikkeli, mikäli toivot, että vähäosaisia autettaisiin enemmän!

Seksuaalinen ahdistelu on aina väärin — oli kyse sitten koskettamisesta tai pelkästään huutelemisesta. Jokaisella ihmisillä on oikeus päättää omasta kehostaan, joten on todella alentavaa alkaa huutelemaan kaikenlaisia iskulauseita ja rivouksia.

Mitä jos ahdistelun kohteena onkin oma sisko tai äiti? Ei varmasti tuntuisi mukavalta ja tätä jokainen ahdistelija voisi miettiä.

Tällä videolla saamme nähdä todella huvittavan ja nolon tilanteen, kun mies alkaa huutelemaan rivouksia omalle äidilleen. Tämän jälkeen hän saa kyllä kuulla kunniansa…

Kylie, Lisa ja Megan ovat identtiset kolmoset, jonka seurauksena he ovat näyttäneet aivan samanlaisilta koko elämänsä ajan.

Kolmoset ovat jo pienestä pitäen herättäneet huomiota kaduilla ja ihmiset ovat osoitelleet heitä sormillaan. Tämä on tietenkin luonnollista, sillä tämänkaltaista näkyä tulee varmasti harvemmin vastaan.

Tytöt ovat ottaneet ulkonäöstään ilon irti, sillä he pukeutuvat usein aivan samoihin vaatteisiin, jonka seurauksena heitä on suorastaan mahdotonta erottaa toisistaan. Leikki kuitenkin loppui jossain vaiheessa ja nyt tytöt haluavat erottua toisistaan.

Videolla näet, kun tytöille tehdään todellinen muodonmuutos. Heitä ei meinaa tunnistaa samoiksi henkilöksi ennen ja jälkeen kuvissa!

Tytöt paljastivat uuden ulkonäkönsä “The Doctors” -ohjelmassa ja äiti oli myös iloisena paikalla katsomassa lähetystä.

Francine Christophe on yksi niistä ihmisistä, joka koki Bergen-Belsenin keskitysleirin hirvittävät tapahtumat. Nainen oli ollut vankina toisen maailmansodan aikana ja hän teki tuolloin asian, joka vaikutti todella monen vangin elämään. 70 vuotta myöhemmin Francine sai odottamattoman kiitoksen teoistaan.

Francinen äiti oli kuljettanut suklaata keskitysleirille. He säästivät suklaata niin kauan, kunnes Francine ei enää jaksanut seistä omin avuin. Leirillä oli muiden ihmisten lisäksi raskaana oleva Hélène. Nainen oli todella laiha ja aliravittu, jonka seurauksena Francinen äiti pelkäsi, että nainen ei selviäisi synnytyksestä.

Francine oli 70 vuotta myöhemmin järjestänyt luennon, jossa hän kertoi keskitysleirillä tapahtuneista asioista. Luennon aikana tapahtui kuitenkin jotain todella ainutlaatuista, kun yksi paikalla olleista kuuntelijoista kaivoi esiin suklaata.

Francine ei tule unohtamaan tätä hetkeä koskaan.

Koiria hylätään kaduille päivittäin — onneksi osa niistä pystytään kuitenkin pelastamaan ennen kuin pahin ehtii tapahtua.

Dylan oltiin hylätty kaduille ja se oli kuolemaisillaan, kun Animal Aid Unlimited saapui viime tingassa. Koira näytti olevan tietoinen kohtalostaan, sillä se oli mennyt kylpyhuoneeseen kuollakseen “rauhassa.”

Pelastajien mukaan perhe oli ilmeisesti hylännyt koiran, kun huomasivat, että se oli sairastunut. Eläimen korvat olivat täynnä lihansyöjämatoja ja muutaman päivän päästä koiraa ei olisi ollut enää mahdollista pelastaa.

Koira oli halunnut mennä rauhalliseen paikkaan, jossa se olisi kuollut rauhassa. Asunnon omistaja kuitenkin palasi kotiinsa ja näki koiran, jonka jälkeen hän soitti paikalle välitöntä apua.

Dylan sai onneksi uuden mahdollisuuden — voit katsoa traagisen pelastusvideon alapuolelta, haluamme kuitenkin huomauttaa, että pätkä ei välttämättä sovi herkimmille katsojille.