Ohhoh.

Ensin se näyttää ihan tavalliselta hyppynaruttelulta, jota meistä jokainen teki jo viisivuotiaana. Mutta lopun kaikkiaan Adrienn Banhegyi, hyppynarulla hyppelyn maailmanmestari vetää kyllä pohjat kaikelle amatöörihyppelylle. Tuota ei ihan hetkessä opi.

Tämä koskettava tarina kumoaa kaikki oletukset siitä, että kissat ovat muka kylmäsydämisiä jääräpäitä. Radamenes-nimisellä mustalla kissalla on nimittäin todella lempeä luonne ja hyvä sydän.

Radamenes oli itse potilaana eräässä Puolassa sijaitsevassa eläinlääkärissä, kun se kävi lähellä kuolemaa hengitystieinfektion takia. Ohikulkija oli nähnyt sen makaamassa huonossa kunnossa kadulla ja vei tämän eläinlääkäriin. Siellä epäiltiin, ettei kissa enää parantuisi, vaan se pitäisi mitä luultavammin lopettaa. Vaikka Radamenes oli eläinlääkärissä useita päiviä, kukaan ei kaivannut sitä, eikä soitellut sen perään. Se oli mitä luultavammin kulkukissa, vailla rakastavaa kotia.

Eräs aamu hoitohenkilökunta sai hieraista silmiään, kun he näkivät Radamenesin halimassa sairasta kissaa. Kuolemaisillaan oleva Radamenes oli tehnyt ihmeparantumisen ja halusi nyt auttaa muita eläimiä parantumaan.

Radamenes nukkuu kipeiden eläimien vierellä, pesee niitä, halii ja on läsnä. Henkilökunta sanoo, että Radamenesin läsnäololla tuntuu olevan oikeasti parantava vaikutus. Tarina mustasta sairaanhoitajakissasta on levinnyt ihmisten tietoon, ja monet tulevat myös katsomaan sitä eläinlääkäriin.

Aikaisemmin kadulla asunut kissa saa nyt asua eläinlääkärin tiloissa, missä siitä pidetään huolta, ja se pitää huolta muista.

Lähde: tvnmeteo.tvn24.pl

Via: Boredpanda

Syksy on jotenkin kauhean romanttista aikaa. Illat pimenee, kynttilöitä palaa enemmän kuin koskaan, teevesi roplattaa, sade hakkaa ikkunaa ja villasukkavarpaat tunkeutuvat viltin alle, mielellään jonkun toisen villasukkavarpaan viereen.

Koska ulkona on niin pimeää, kannattaa piristää kotia kivoilla syksyisillä väreillä. Tässä pari vinkkiä, miten voit itse tehdä helposti kivoja sisustus- ja kattausjuttuja.

1. Omenasta kynttilä

Lähde

2. Tyhjistä lasipulloista maljakoita

Lähde

3. Nätti kurpitsalyhty poran avulla

Lähde

4. Hauska tarjoiluehdotus juhliin

Lähde

5. Kaunis lyhty syntyy lasipurkista, johon liimataan värikkäitä lehtiä

Lähde

Lähde

6. Ruokapöytää koristaa lehdet

Lähde

7. Tai ne voi koristaa vaikkapa hyllyäkin!

Lähde

8. Kukkien sijaan voi maljakkoon laittaa oksia

Lähde

Lähde

9. Tarjoa keitto kaiverretusta kurpitsasta

Lähde

10. Lahjaviinistä saa nätin, kun siihen kietaisee pari lehteä ympärille

Lähde

11. Ihanan talven tuoksun saa, kun laittaa kanelitankoja kynttilän ympärille

http://i.imgur.com/jE723wH.jpg

Lähde

12. Kurpitsasta juomien viilentäjä…

Lähde

13. … maljakko…

Lähde

14. … tai karkkikulho!

Lähde

15. Kävystä saa nätin korun…

Lähde

16. … ja koristenauhan.

Lähde

17. Lamppua voi koristaa näin…

Lähde

18. … ja näin…

Lähde

19. … tai vaikka näin!

Lähde

20. Lehden mallisista kekseistä saa aika hauskoja, kun ne laittaa kuumana kaulimen päälle jäähtymään

Lähde

21. Tällainen pieni yksityiskohta pöydässä piristää kummasti kattausta

Lähde

22. Oveen saa värikkään kranssin vanhasta henkarista ja oksista

Lähde

Lähde

23. Jälkkäriksi maistuu varmasti kaikille kiva juoma kaiverretusta omenasta!

Lähde

Syksy, saat tulla!

Ranskalainen hoitaja Sonia Rochel keksi tavan rauhoitella levotonkin vauva. Hän luo lapselle tilan, jossa tämä kokee olevansa jälleen turvallisessa paikassa – äitinsä kohdussa.

Sonia on työskennellyt lasten kanssa jo yli 30 vuotta. Tämän tekniikan hän keksi yksinkertaisesti kuuntelemalla ja tarkkailemalla lapsia. Kun tätä videota katselee, vauvan liikkeistä ja kasvoista voi huomata, miten se nauttii ja rauhoittuu lopulta ihan uneen asti. Tosi kaunista.